25 жовтня 2023

Артем Родіонов, OLEUM IMPERIUM: Якісний конкурентоспроможний товар — запорука успішного бізнесу в будь-який час

Артем Родіонов, OLEUM IMPERIUM: Якісний конкурентоспроможний товар — запорука успішного бізнесу в будь-який час

3322

У розмові з TradeMaster.UA Артем Родіонов, власник компанії OLEUM IMPERIUM, розповів, як невеличкому крафтовому виробництву вдалося не лише вижити, а й успішно розвиватися в умовах воєнного стану.

— Розкажіть про вашу компанію, виробництво, товари які ви виробляєте?

— Наша компанія має назву OLEUM IMPERIUM, що з латинської перекладається як «Сила олії». Ми розпочали виробництво крафтової олії холодного віджиму наприкінці 2020 року, а у 2021-му взяли в оренду приміщення під магазин у пляжній зоні сел. Коблеве і тепер маємо власний магазин з виробництва олії. Кількість працівників складає 7 осіб, проте обсяги виробництва дозволяють охопити всю Україну в роздрібній торгівлі.

— Як змінилася діяльність вашої компанії після 24 лютого 2022 року? Чи постраждало виробництво, чи змінився асортимент, що відбувалось в середині компанії?

— Діяльність компанії завжди змінюється. У нашому випадку війна не завадила розвитку —ми змогли відкрити власний магазин, впровадити нові види олії. Ми наполегливо працювали та знайшли багато нових партнерів.

— З якими труднощами ви зіштовхнулись та як їх вирішували?

— Головна трудність, з якою ми стикнулися, — це знайти шлях збуту товару. Бойові дії  порушили традиційні логістичні маршрути, змінили картину ритейлу в багатьох регіонах, тому довелося провести титанічну роботу, щоб налагодити збут. Наша команда успішно з цим впоралася і зараз ми доставляємо свою продукцію до всіх вільних регіонів.

— Яка зараз у вас ситуація в компанії? Як закінчили 2022 рік та які плани на 2023?

— Загалом ми продовжуємо стабільно розвиватися — постійно йде впровадження нового асортименту, пошук нових партнерів. Додаються нові потужності виробництва.

— Які поради ви можете дати бізнесу в Україні?

— Тримайтеся міцно і не зупиняйте розвитку попри будь-що! На мою думку, головне — це виробляти якісний товар, який в подальшому зможе бути конкурентоспроможнім на ринку збуту.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*