20 лютого 2020

Сталі рішення для мерчандайзингу від ТОВ «Дисплей Україна» - як вони змінять ваш бізнес

Сталі рішення для мерчандайзингу від ТОВ «Дисплей Україна» - як вони змінять ваш бізнес

4429

Екологічна складова наразі відіграє все більшу роль у ланцюжку постачальник-рітейлер-покупець, і бізнес змушений вдаватися до великих змін, щоб відповідати очікуванням сьогоднішніх споживачів і споживачів майбутнього. Сталі рішення для мерчандайзингу від «Дисплей Україна» допоможуть не опинитися на узбіччі цього важливого і глобального процесу.

Наразі все більше споживачів віддають перевагу «зеленим» продуктам, коли відвідують магазин. Вони звертають увагу на продукти, які є екологічно чистими, виготовлені з натуральних інгредієнтів тощо.

Проте процес, за допомоги якого вони опиняються на полицях в магазинах, не завжди відповідає цим очікуванням.

Але все швидко змінюється. Споживачі сьогодні набагато більш інформовані, ніж були кілька років тому, і тепер дивляться далеко за межі безпосередньо товару. А оскільки сучасне оздоблення магазинів далеко не завжди викликає в уяві образ екологічності, роздрібний мерчандайзинг має відповідати вимогам, щоб пакування, доставка і презентація продуктів на полицях магазинів стали більш сталими.

Наразі багато компаній активно вирішують цю проблему і не жахаються відмовитися від традиційних методів мерчандайзингу. Багато хто з них узяв на себе зобов’язання використовувати більше – якщо не повністю – матеріалів, що підлягають переробці. Сталі рішення в мерчендайзінгу дозволяють збільшити термін служби устаткування й зменшити кількість матеріалів, не надто дружніх до навколишнього середовища. 

Й оскільки все більше рітейлерів вдаються до практики скорочення використання пластику й зменшення відходів, компанія «Дисплей Україна» - офіційний і ексклюзивний дистриб’ютор шведського виробника рішень для мерчендайзінга HL Display – підтримує їх у цьому прагненні.

У продукції, яку пропонує «Дисплей Україна», використовується перероблений і біо-пластик. Ці матеріали відіграють важливу роль у переході до більш сталого магазину.

Перероблений пластик – це спосіб зменшити негативний вплив на навколишнє середовище завдяки скороченню виробництва первинних пластмас. А зростаюча популярність біо-пластику, який виготовляється з відновлюваних ресурсів, на кшталт цукрової тростини або кукурудзи, означає повне виключення використання шкідливої для природи пластмаси.

Наразі «Дисплей Україна» має постійно зростаючий асортимент сталих рішень для мерчандайзингу: цінникотримачі, треї, шелфтокери, харчові ємності, розділювачі товару для полиць тощо – все, щоб допомогти магазину стати більш дружнім до навколишнього середовища та краще відповідати «зеленим» очікування споживачів.

Задля розробки сталих рішень з переробленого і біо-пластику, виробник HL Display співпрацює з Королівським технологічним інститутом у Стокгольмі і Шведським інститутом екологічних досліджень.

Завдяки цьому фахівці компанії краще розуміють, як пластмаси впливають на навколишнє середовище протягом всього терміну служби – від видобутку сировини до потрапляння на сміттєзвалище. В HL Display виробляють дружній до природи пластик на біологічній основі, який розкладається і має гарні властивості для виробництва високоякісних продуктів.

Підсумком цієї роботи став постійно зростаючий асортимент сталих рішень для мерчандайзингу, які виготовлені з перероблених або відновлюваних матеріалів, який наразі доступний для всіх клієнтів «Дисплей Україна».

Екологічний мерчандайзинг вимагає цілеспрямованих зусиль з боку керівництва рітейлу й комплексної стратегії. Без цих щирих зусиль споживачі розглядатимуть «зелені» проекти як нещирі спроби скористатися перевагами модного «зеленого» тренду, а не змін, що по-справжньому  покращують навколишнє середовище.

Скористайтеся сталими рішеннями, що вже присутні на ринку, щоб задовольнити «зелений» попит споживачів, але використовуйте їх повсюдно, в незалежності від того, як змінюється ринок.

ТОВ "Дисплей Україна"

вул. Сирецька 5, корпус 3

04073 Київ, Україна

Телефон: +38 044 391 391 0

info@d-u.com.ua

https://www.d-u.com.ua/

Раздел: Світовий досвід >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*