20 квітня 2021

Американський ресторан запропонував годувати безкоштовно за тату з його логотипом

Американський ресторан запропонував годувати безкоштовно за тату з його логотипом
1105

Каліфорнійська мережа ресторанів Farmer Boys заявила, що буде безкоштовно обслуговувати тих клієнтів, які зроблять справжні татуювання з дизайном і назвою компанії, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на CNN.

До участі в акції мережу запрошує осіб старше 18 років, заявки приймаються до 21 травня. У рамках заходу Farmer Boys співпрацюватимуть з популярними тату-салонами Західного Голлівуду і Лас-Вегаса. Кандидати мають вибрати один з трьох ескізів татуювань із зображенням бургера і назвою ресторану.

Компанія повинна призначити зустріч декільком кандидатам і вибере тих, хто зможе протягом року замовляти бургер безкоштовно. В акції також можуть взяти участь шанувальники ресторану, які зробили тимчасові тату - їм належить один безкоштовний бургер.

Тату з улюбленим брендом є у популярного співака Еда Ширана. Музикант - давній шанувальник кетчупу Heinz, на його руці є татуювання з логотипом марки. У 2019 виробник соусу і співак випустили новий кетчуп «Едчуп». На упаковці стилізований під Еда томат - він в окулярах і з схожою зачіскою.

Також в їх спільній колаборації була випущена лімітована колекція пляшок кетчупу з татуюваннями, які можна зустріти на тілі співака.

Читайте також: McDonald's у Флориді платить кандидатам $50 за співбесіду через відсутність бажаючих працювати

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також