11 травня 2021

Прибуток Dino Polska у першому кварталі зріс на 24,3%

Прибуток Dino Polska у першому кварталі зріс на 24,3%
1168

Польський рітейлер Dino Polska повідомив про річний приріст доходу на 24,3% до 2,76 млрд злотих (600 млн эвро), що зумовлено зростанням продажів і розширенням мережі магазинів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

EBITDA за квартал збільшилась на 27,7% у порівнянні з попереднім роком до 243 млн Злотих тоді як маржа EBITDA зросла на 0,2 процентних пункти до 8,8%.

На кінець березня мережа роздрібної торгівлі налічувала 1532 магазини, або на 298 більше порівняно з березнем 2020 року, а в першому кварталі 2021 року було відкрито 59 нових торгових точок.

Ізабела Біадала, член правління Dino Polska, зазначила: “Наше динамічне впровадження - це наша відповідь на постійні потреби споживачів, оскільки вони хочуть робити свої повсякденні покупки поблизу дому.

Крім зручно розташованих магазинів, ми пропонуємо їм постійний доступ до свіжих продуктів за дуже привабливими цінами, які ми доставляємо до наших магазинів щоранку".

Капітальні витрати склали 367 мільйонів злотих у першому кварталі, що рітейлер назвав «рекордним» рівнем у своїй історії.

Інвестиції дозволили компанії створити 1125 додаткових робочих місць, що призвело до загальної чисельності персоналу майже 27 тисяч людей на кінець березня 2021 року.

Компанія також інвестує в екологічно чисті заходи разом із розширенням мережі магазинів. Нові магазини оснащені фотоелектричними панелями для забезпечення доступу до електроенергії з відновлюваних джерел.

Компанія планує поширити цю функцію на інші розподільчі центри.

В іншому місці роздрібний торговець завершив будівництво свого розподільчого центру в Сероньовицях на півдні Польщі. Його планується відкрити цього року.

Будівництво ще одного розподільчого центру в Сьерпці в центральній Польщі наближається до завершення, і об'єкт планується відкрити у другій половині року.

Кожен розподільчий центр створить близько 500 робочих місць, приблизно 180 людей займуться роботою, пов'язаною з транспортом.

Ці два розподільчі центри спільно обслуговуватимуть ще 700-800 магазинів Dino.

Читайте також: Dino Polska зафіксувала зростання продажів на 12,6% у 2020 фінансовому році

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також