08 червня 2021

Kroger планує найняти 10 000 співробітників

Kroger планує найняти 10 000 співробітників
1299

Американський рітейлер Kroger планує найняти 10 000 співробітників для своїх операцій, включаючи роздрібну торгівлю, електронну комерцію, фармацію, виробництво та логістику. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Компанія здійснить свій перший загальнонаціональний захід із гібридного найму, який включатиме віртуальні інтерв’ю та інтерв’ю в магазинах 10 червня (четвер).

Крогер пропонує ресурси, переваги та навчання для підтримки партнерів у виконанні їх ролей.

Тім Масса, старший віце-президент і головний керівник компанії Крогер, сказав: “Щоб продовжувати розвивати нашу інклюзивну культуру, де співробітники почуваються цінованими і можуть прогодувати своє майбутнє, ми охоплюємо більшу співпрацю, технології та інновації для залучення, виявлення та розвитку талантів для допоможіть нам досягти наших бізнес-цілей, зосередившись на піднесенні та нагородженні досвіду співпраці та клієнтів, а також постійно бути на складі, свіжим та доброзичливим».

Цього року рітейлер підняв середню національну заробітну плату до більш ніж 15,50 доларів на годину, а за останні три роки вклав 800 мільйонів доларів у заробітну плату та навчання співробітників.

Компанія заявила, що планує інвестувати додатково 350 мільйонів доларів і має на меті збільшити середню заробітну плату до 16 доларів на годину.

На даний момент роздрібний торговець призначає одноразову виплату в розмірі 100 доларів США працівникам, повністю вакцинованим COVID-19. Інші пільги та знижки, пропоновані компанією, включають гнучке планування, можливість попередньої оплати через партнер DailyPay, а також знижки на продовольчі товари, електроніку, потокові послуги та подорожі, серед іншого.

Читайте також: Kroger тестирует сервис бесконтактных платежей

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також