10 червня 2021

«Сільпо» масштабує власну ресторанну доставку

«Сільпо» масштабує власну ресторанну доставку
1945

«Сільпо» розвиває проєкт власної доставки страв ресторанної кухні — «Сільпо» Resto. З 10 червня зона доставки покриє повністю територію Києва. До кінця липня почне працювати у Львові й Одесі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Сільпо» Resto — це мультиресторан, у якому гості можуть замовляти від суші до бургерів, від воку до піци й десертів. Усе готується з-під ножа, а з моменту замовлення до доставлення минає не більше ніж 40 хвилин. Над рецептурою працювала ціла команда шеф-кухарів, серед яких бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті.

Доставка ресторанних страв з фудхолів у супермаркетах «Сільпо» почалася з точкових пілотних проєктів у грудні 2020-го. Тепер же фудхоли зосередяться на обслуговуванні гостей офлайн, а для експресдоставки відкрили 9 dark kitchen «Сільпо» Resto.

«Різноманіття вибору страв і професійний добір інгредієнтів — наші переваги. Усе готуємо на наших кухнях, а інгредієнти ми розшукуємо по всьому світу завдяки власному імпортові «Сільпо». Наприклад, рис для суші постачаємо з Америки.

Під час масштабування «Сільпо» Resto смак і якість залишаються на першому місці. Кожну страву кухарі починають готувати тої миті, коли гість натискає кнопку „Підтвердити“. Водночас ми й далі працюємо над тим, щоб доставляти страви ще швидше», — розповідає Ірина Румянцева, директорка департаменту електронної комерції групи компаній Fozzy Group.

У меню на resto.silpo.ua страви італійської, паназійської, японської та американської кухонь.

Дюжина різновидів піци на тонкому тісті із соковитою начинкою, традиційним італійським томатним соусом з помідорів пелаті й вершковою моцарелою власного виробництва.

29 різновидів ролів з дбайливо дібраних інгредієнтів: охолодженого лосося преміального зачищення, найніжнішого сиру, ретельно відібраного рису. Подання та рецептура — авторські. Також усе доступно у формі сетів.

У воку готуємо пекучий стір-фрай, огортаючи атмосферою Бангкока чи нью-йоркського чайна-тауну. Хрусткі обсмажені овочі, вермішель з яловичиною, куркою чи креветками — усе з класичними соусами. Вок-меню налічує кілька десятків страв, для кожної можна вибрати один з двох розмірів порції. Заодно, не покидаючи просторів азійської кухні, можна замовити супи: від звичних уже місо й рамену до справжнісінького том-яму.

Любителям бургерів теж є чим себе побалувити: котлета з витриманої яловичини абердин-ангус, італійська панчета за рецептом відомого кухаря Кіафеле Франческо Паоло, індичка й навіть риба — на булочці власного виробництва. І соус на основі віскі — теж власна розробка.

А ще в меню — супи, фреш-салати й боули. І, звісно ж, десерти та напої. До речі, разом з готовими стравами можна буде замовити й товари з поличок «Сільпо». Вино до суші, віскі до бургерів, улюблений гречаний багет до супу — усе на одному сайті в одній доставці для зручності гостей.

Читайте також: Фестиваль The Glass: наймасштабніша дегустація літа від «Сільпо»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також