26 липня 2021

Sephora підтвердила покупку Feelunique

Sephora підтвердила покупку Feelunique
1281

Парфюмерно-косметична мережа Sephora, що належить групі LVMH, повідомила про підписання угоди з Palamon Capital Partners таіншими акціонерами про покупку британської платформи Feelunique. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Feelunique є одним з ключових онлайн-дистриб'юторів товарів для краси у Великобританії.

Зараз учасники угоди, сума якої не розкривається, чекають дозволу антимонопольних органів. Очікується, що угоду закриють до кінця року. За даними аналітиків, вартість Feelunique може скласти 152,8 млн євро

Мартін Брок, генеральний директор Sephora, прокоментував: «Ця угода - ключовий крок у нашій стратегії розширення мережі в Європі. На цьому етапі ми виводимо Sephora на ринок Великобританії, один з десяти найбільших у світі ринків краси з високим рівнем проникнення онлайн-каналу. Британський споживач цінує преміальний сегмент, знає, що шукає, і чого очікувати, має великий досвід».

Заснована в 2005 році платформа Feelunique пропонує для 1,3 млн активних клієнтів понад 35 тисяч парфюмерно-косметичних товарів від більше 800 марок. Купівля Feelunique дозволить Sephora, чия мережа нараховує 2600 точок в 35 країнах, влаштуватися у Великобританії.

Читайте також: Sephora готується до наймасштабнішого у своїй історії розширення мережі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також