10 серпня 2021

Amazon намагається мінімізувати кількість товарів, що повертаються і знищуються

Amazon намагається мінімізувати кількість товарів, що повертаються і знищуються
1737

Онлайн-рітейлер Amazon планує розширити список можливостей своїх торгових партнерів у низці країн, щоб знизити кількість повернених і непроданих товарів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Крім цього, компанія також планує розібратися з проблемою масштабного знищення повернутих клієнтами товарів. На даний момент в Amazon серйозна проблема з тим, що величезна кількість непроданих повернутих товарів знищується. У зв'язку з цим, компанія розширює можливості для партнерів зі збуту залишкових запасів і повернутих товарів без необхідності їх знищення.

Основна проблема полягає в тому, що повернуті посилки вже не можуть бути продані як нові. У разі, якщо товари належать «зовнішнім» продавцям, то співробітники цих підприємств мають відвідати розподільні склади Amazon і забрати непродані товари, інакше онлайн-рітейлер позбудеться їх самостійно. При цьому, велика частина товарів, які покупці повертають до магазину, у подальшому може бути викуплена оптом в якості «залишків», або передана на благодійність. А те, що залишається, передається на знищення.

У зв'язку з цим Amazon запустила послугу секонд-хенду, для перепродажу повернутих товарів, які не підійшли покупцям і були повернуті компанії. При цьому всі товари проходять перевірку і повинні маркуватися згідно з їх станом - від «як новий» до «прийнятного». Послуга вже стала доступна для торгових партнерів у Великобританії і буде доступна в США до кінця року. На початку 2022 року настане черга Німеччини, Франції, Італії та Іспанії. Таким чином, коли продавці, які співпрацюють із Amazon, отримуватимуть повернення, вони зможуть автоматично повернути його в продаж як «вживане». Також продавці зможуть самостійно визначити його нову ціну в залежності від стану товару.

Читайте також: Amazon розіграє понад 1,5 млн доларів серед щеплених співробітників

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також