24 листопада 2021

IKEA відкриє перший торговий центр в Індії

IKEA відкриє перший торговий центр в Індії
1195

Ingka Centres розкрила плани будівництва першого торгового центру в Індії. Проект вартістю 400 млн євро буде реалізовано у місті Гургаон, на південний захід від Делі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Новий багатофункціональний центр площею 130 тисяч квадратних метрів запропонує своїм клієнтам торгову галерею з міжнародними та локальними брендами, гастрономічний простір, а також поєднає готель, виставкові площі та інші об'єкти.

Ключову роль у концепції проекту відіграватимуть здоров'я, спорт та сталий розвиток. Молл також служитиме центром місцевої спільноти, де протягом усього року проводитимуться фестивалі та виставки.

В Ingka зазначили, що прихід до Індії є частиною стратегії компанії з освоєння нових ринків та формування портфеля роздрібних центрів, які "відповідатимуть майбутньому та будуть привабливі для всіх".

"Хоча будівництво розпочнеться на початку 2022 року, очікується, що нове місце зустрічі створить понад 2500 робочих місць та сприятиме подальшому зростанню організованої роздрібної торгівлі в Індії", - заявили в Ingka Centres.

Раніше в Ingka повідомили про плани інвестування в індійський ринок близько 1 млрд євро. У лютому 2021 року стало відомо про купівлю ділянки під будівництво першого магазину в Ноїді на околиці Делі, але пізніше в компанії повідомили, що першим буде відкрито молл у Гургаоні.

Читайте також: IKEA попередила про підвищення цін

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також