01 квітня 2019

Компанія BN-Group: досвід міжнародних вантажних перевезень

Компанія BN-Group: досвід міжнародних вантажних перевезень

11069

Український експорт в Європу зростає: згідно з даними 2018 року, обсяг виторгу сягнув рекордної позначки - 20,1 мільярдів доларів. Не відстають і показники імпорту. Все це - серйозний поштовх для розвитку логістичних систем, які необхідні для успішної торгівлі.

Однією з головних компаній, які стали лідерами в сфері міжнародних перевезень, є транспортно-експедиційна компанія ТОВ БН-ГРУП. Про досвід міжнародних перевезень та всі “підводні камені” при перетині кордону - поговорили з керівником комерційного департаменту компанії Уляною Литвин.

Схід пішов, захід лишився

“BN-Group була заснована у 2012 році, і з того часу ринок міжнародних вантажних перевезень сильно змінився, - зазначае Уляна Литвин. - Східні напрямки - Казахстан, Росія, - стають все менш популярними, частково через політичну ситуацію, частково через заборони на перевезення певних груп товарів через російську територію. Водночас торгівля з країнами Європейського Союзу розвивається дуже активно”.

Українські виробники активно перебудовують свій бізнес, дослухаючись до потреб європейських партнерів. Це - новий напрямок, який вимагає не тільки більш високої якості товару та серйозної сертифікації, але й вміння побудувати логістичну схему таким чином, щоб товар дістався до точки розвантаження неушкодженим - і вчасно. Досвід BN-Group дозволяє клієнтам компанії зберегти на цьому шляху не тільки час і нервові клітини, але й левову частку бюджету.

Львів - Перемишль

Головний офіс компанії BN-Group - у Львові. Саме з ним контактують всі, хто заповнює реєстраційну форму на сайті; саме там вирішують, яким чином оптимально побудувати маршрут товару. Друге представництво - у Перемишлі.

“Польща на першому місці за обсягом збуту українських товарів, - зазначає Уляна Литвин. - Польська економіка швидко зросла, що посприяло нарощуванню українського експорта. Отже, ми відкрили там своє представництво”.

Офіс BN-Group в Перемишлі - це також і вантажний склад, де товар можна залишити до моменту, коли покупець знайде можливість його забрати. Окрім того, польське представництво сильно спрощує взаємодію з європейськими клієнтами: адже завдяки ньому відпадає необхідність розраховуватись лише в гривнях, постійно зважаючи на мінливий курс - платити можна і в євро.

Комплекс послуг

Твердження, що головна і єдина функція перевізника - власне, транспортувати товар, вже мало відповідає сучасним реаліям. Особливо - коли йдеться про міжнародну логістику, яка завжди пов’язана з довгим списком нюансів на кордоні та за ним.

“В першу чергу ми підбираємо оптимальний маршрут і транспортний засіб, щоб максимально швидко перевезти товар, - зазначає Уляна Литвин. - Інколи вантаж невеликий і має бути доставлений в географічну точку, яка досить популярна у перевізників. В цьому випадку комплектуємо одну машину товарами кількох різних компаній - щоб водій міг виїхати якомога швидше”.

Кожен клієнт компанії може отримати повну консультаційну допомогу з приводу митних норм та регуляторних вимог на території Європейського Союзу. Отримати таку консультацію можна як індивідуально, так і відвідавши групові семінари, які регулярно проводять спеціалісти BN-Group. Одна з останніх консультацій була присвячена перевезенню заморожених ягід: запит на них зростає, а отже українським виробникам саме час дізнатись усі нюанси експорту.

“Допомога з процесами на митниці - мабуть, одна з найбільш корисних послуг нашої компанії, - говорить Уляна Литвин. - Скільки не вивчай документи, проблеми на кордоні все одно можуть виникнути. Ми беремо всі ці процеси на себе, щоб захистити клієнта від найменшої можливості реекспорту”.

BN-Group працює у відповідності до міжнародного стандарту ISO9001, що підтверджує високий рівень експедиційних послуг компанії - а також може стати у пригоді її клієнтам. Ця сертифікація розповсюджуються на компанії, які потребують аналогічної сертифікації, однак ще не встигли її здобути.

BN-Group - лідер в сфері міжнародних перевезень. Застосовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта, компанія забезпечує найвищий рівень транспортно-експедиційних послуг, перевозячи товари найрізноманітнішого розміру та призначення.

Читайте также: Беспилотные грузовики и робомобили: будущее логистики уже наступило

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Раздел: Рекомендації >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*