07 вересня 2021

Як організувати офіс і склад для інтернет-магазину?

Як організувати офіс і склад для інтернет-магазину?

22719

З кожним днем інтернет-магазини завойовують дедалі більшу популярність у покупців. Якщо раніше багато хто побоювався робити покупки через інтернет, то сьогодні після карантинів багато людей оцінили переваги онлайн-шопінгу, що полягають в економії часу й часто грошей. І це підтверджує стабільне зростання частки електронної торгівлі. Інтернет магазин – це також суцільна економія коштів і для його власника. Саме завдяки відсутності торгової площі невеликий бізнес може існувати й розвиватися швидше, ніж оффлайн конкуренти. Але зростання бізнесу неможливе без найманого персоналу, оренди офісу та складу. Нижче ви дізнаєтеся, як вибрати та орендувати приміщення для інтернет-магазину й не допустити поширених помилок.

На що звернути увагу під час вибору складу?

1. Ідеальний варіант, коли склад та офіс знаходяться поруч. Це дає змогу продемонструвати товар наживо, що особливо актуально для інтернет-магазинів, що реалізують дорогі речі. Багатьом споживачам досить складно прийняти рішення про покупку, і можливість побачити товар перед оплатою стане вагомим аргументом на вашу користь. Можна в будь-який момент піди на склад і вирішити нагальні питання, бажаючим самостійно забрати товар зручно приїхати оплатити й забрати все в одному місці, а не їхати в бухгалтерію в одному кінці міста, а товар забирати на складі в іншому.

2. Під час здійснення онлайн покупок для багатьох покупців велике значення має швидкість доставки товару, тому при оренді складу потрібно враховувати його місце розташування. Оптимальніше всього вибирати місця з постійним доступом до товару, можливістю швидко пригнати автомобіль і завантажитися, наявністю спеціальної вантажної площадки, хорошої транспортної розв'язки. Тому варто розглядати «склад останньої милі» і вони користуються великим попитом через близькість до споживача. Пам’ятайте, ви повинні доставляти швидше, ніж конкуренти!

3. Якісний сервіс зберігання речей. Ваш товар є основою процвітання бізнесу. Саме тому орендоване приміщення повинно знаходитися під надійною охороною, бажано з відеоспостереженням, відповідати нормам пожежної безпеки. Сухість і відсутність прямих сонячних променів – найкращі супутники тривалого терміну служби товарів. Тому вибирайте якісний сервіс для себе й гарантуйте якість для клієнтів.

4. Ціна зберігання. Важливо орендувати відразу приміщення необхідного розміру з можливістю розширення в разі потреби, щоб платити гроші лише за зайнятий простір.

5. Наявність місця для комплектації замовлень. Грамотна організація роботи складу дозволить заощадити кошти та прискорити комплектацію замовлень у кілька разів.

Чому необхідно орендувати офіс?

1. Дистанційна робота має позитивний результат лише в тому випадку, якщо персонал має високий рівень організації. Безперечно робота «обличчям до обличчя» завжди краще дистанційної: прямий контакт дає можливість створити командний дух, оперативніше вирішувати завдання і краще контролювати персонал.

2. В очах потенційних покупців інтернет-магазин, який має юридичну адресу, виглядає набагато солідніше й викликає більше довіри. За наявності фізичного представництва вам буде значно простіше переконати споживачів внести передоплату.

3. Можливість проводити зустрічі. В офісі можна приймати як клієнтів, які вирішили забрати товар самостійно, так і постачальників, ділових партнерів, представників логістичних служб тощо. Це розширить можливості для розвитку бізнесу. Звичайно, для таких цілей краще вибрати офісне приміщення з хорошим ремонтом.

Офіс інтернет-магазину призначений в основному для співробітників, але потрібно передбачити комфортабельне перебування персоналу та зручну логістику. Площа приміщення має бути пропорційною кількості людей з урахуванням можливого розширення штату найближчим часом.

Найчастіше для офісу обирають приміщення подалі від центру, щоб не переплачувати за оренду й ближче до спальних районів, адже так людям зручно забрати товар самостійно. Важлива також зручна транспортна розв'язка й наявність поруч складів перевізників. Із цієї точки зору в Києві вдало розташований адміністративно-логістичного центру класу «А» «Алмазний». Недалеко знаходиться станція метро Чернігівська, від якої почне функціонувати трансфер.

Новий адміністративно-логістичний комплекс «Алмазний» площею 32 000 кв. м по вул. Пухівській, 4 почне функціонувати із жовтня. Він розташований на березі найбільшого озера Києва й будується з урахуванням найсучасніших вимог. Тут у вас є можливість орендувати не лише складські, а й комфортабельні офісні приміщення у новій 6-поверховій будівлі з видом на озеро. Для оренди доступно 8 000 кв. м офісних приміщень та 13 000 кв. м складських приміщень класу «А». Для вашого комфорту найближчим часом передбачено будівництво другої черги складських приміщень, які за площею будуть значно перевищувати першу.

Адміністративно-логістичний комплекс «Алмазний» має все, щоб забезпечити комфортні умови для вашого бізнесу:

  1. наявність складу та офісу в одному місці;
  2. 23 вантажно-розвантажувальних доків, із яких 17 з регульованою висотою для завантаження та розвантаження автомобілів;
  3. має на території логістичного оператора, який може здійснювати доставку кінцевим споживачам;
  4. склад витримує значне навантаження на підлогу (до 6 т/кв. м) і має оптимальну висоту стелі – 10,5 м;
  5. відсутність колон у зоні експедиції;
  6. бетонну підлогу з антипиловим покриттям;
  7. два незалежних джерела електроенергії загальною потужністю 1,7 мВт, щоб підключити будь-яке обладнання;
  8. екологічно чисте опалення за рахунок теплових насосів повітря-повітря;
  9. стіни з високоефективних енергозберігаючих сендвіч-панелей 130 мм;
  10. пожежну сигналізацію та спринклерну система пожежогасіння;
  11. цілодобову охорону й відеоспостереження;
  12. комфортні умови для працівників і гостей – двоповерховий ресторан з відкритою терасою на даху, власну їдальня з домашньою кухнею, паркінг на 150 місць, трансфер від станції метро «Чернігівська», пляж і вихід до озера.

Під час вибору приміщень все дуже індивідуально й залежить від специфіки діяльності конкретного бізнесу, обсягів продажів та багатьох інших факторів. Але однозначно саме приміщення має забезпечувати максимально зручні умови для роботи, до складу повинен бути під'їзд в хорошому стані, щоб не довелося носити товар на руках і рух техніки по території не був ускладненим. Тим більше події останнього часу показали невідворотність розвитку онлайн торгівлі. І не зважаючи на пандемію та суворий карантин, складські комплекси, міні склади та інтернет торгівля не припиняли свою роботу.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, потрібні складські чи офісні приміщення, звертайтесь за тел.: +380 67 850 00 91.

E-mail: ceo@almazny.com.ua

Сайт компанії: https://almazny.com.ua/uk/

 

Читайте також: Запуск сучасного адміністративно-логістичного центру в Києві

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*