17 травня 2019

Modern-Eхро проведе другий в цьому році Modern Retail Forum

Modern-Eхро проведе другий в цьому році Modern Retail Forum
2225

Подія відбудеться у Варшаві в рамках 12 Конгресу ринку FMCG 28-29 травня! Тема — “Шлях до магазину майбутнього”.

Modern Retail Forum - це платформа для обміну ідеями, знаннями та комунікацією між партнерами, яка допомагає підприємцям зазирнути в майбутнє сектору FMCG і ритейлу,  прийняти стратегічні рішення щодо управління компаніями.

У березні цього року  компанія Modern-Expo вже проводила  форум у Києві, темою якого були трансформації в ритейлі. Форум та виставку SMART-продуктів компанії відвідали понад 2000 гостей.

 Modern Retail Forum у Варшаві —  це нагода на європейському рівні обговорити теми, пов'язані зі змінами в ритейлі та способами використання можливостей в нових умовах.  

Під час тематичної дискусії Modern Retail Forum, організованої компанією, учасники аналізуватимуть прогнози для комерційного сектору разом з експертами Modern-Expo та їхніми гостями.

Про ефективний маркетинг в ритейлі, правильне діагностування споживчих потреб, торговельні точки як місце встановлення соціальних контактів, зміни в очікуваннях споживачів та їхній вплив на покупки і багато іншого говоритимуть знані фахівці,  спікери з Польщі, України, Румунії, Великобританії та США.

А ще під час Modern Retail Forum у Варшаві можна буде довідатися про те, як залучати  потенціал нових галузей, таких,  як нейромаркетинг, для “розшифровування” потреб сучасного споживача.

Як з допомогою етнографії та семіотики виявляти закономірності поведінки клієнтів і вираховувати шляхи покупок. Чи, наприклад,  чого вимагає нове покоління гіпермаркетів і що потрібно для створення магазинів, які викликатимуть емоції.

Конференція ринку FMCG 2019 відбудеться 28-29 травня у Варшаві в готелі Double Tree by Hilton Warsaw за адресою: вул. Скальніцової 21. На дискусію Modern-Expo запрошуємо Вас на перший день з'їзду до тематичної зали № 1. Лекції розпочнуться з 14:30.

Читайте также:Modern-Eхро обладнала магазин під ключ для Intermarché

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також