15 січня 2021

Google займеться фітнес-гаджетами

Google займеться фітнес-гаджетами
733

Корпорація Google планує випуск фітнес-гаджетів, для чого придбала виробника смарт-браслетів і фітнес-трекерів Fitbit. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на блог компанії.

Угода перебувала в стадії переговорів з листопада 2019 року. Google і Fitbit більше року не могли завершити угоду через тривалі перевірки контракту антимонопольними регуляторами. Єврокомісія почала розслідування через побоювання, що пропоноване придбання ще більше зміцнить позиції Google на ринках онлайн-реклами.

У результаті американської корпорації довелося взяти на себе зобов'язання відмовитися від використання бази даних Fitbit в рекламних цілях. Крім того, компанія відокремить базу даних користувачів виробника фітнес-трекерів від інших своїх сервісів, пов'язаних з рекламою. За словами старшого віце-президента Google з пристроїв і послуг Ріка Остерло, робота з Fitbit призведе до посилення конкуренції серед наручних пристроїв і зробить пристрої наступного покоління краще й доступніше.

У 2020 році найпопулярнішим брендом смарт-годинників став Apple, а Apple Watch Series 5 стали першими з продажу. Серед фітнес-трекерів лідером є Xiaomi.

Читайте також: Акції Xiaomi впали на 11% після внесення компанії до чорного списку США

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також