08 квітня 2021

Виробник штучного м'яса Beyond Meat відкрив перший завод в Китаї

Виробник штучного м
1068

Американський виробник штучного м'яса Beyond Meat через рік після дебюту продукції в Піднебесній відкриває свій перший завод в Китаї поблизу Шанхая, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на TechCrunch.

Завод в Цзясин став першим виробництвом Beyond Meat за межами США. У компанії розраховують, що його відкриття дозволить виграти конкуренцію на китайському ринку з Eat Just, а також китайськими стартапами Hey Maet і Starfield.

У компанії пояснили, що запуск власного виробництва в Китаї допоможе оптимізувати логістичні ланцюжки і знизити вуглецеві викиди. Також поява власного заводу в Китаї забезпечить прямий доступ до найбільших у світі постачальників рослинного білка.

У заяві компанії наголошується, що підприємство в Китаї «значно збільшить швидкість і масштаби, в яких компанія зможе використовувати і поширювати свою продукцію в регіоні, а також оптимізує структуру витрат і забезпечить фінансову стійкість Beyond Meat».

«Ми прагнемо інвестувати в Китай як у регіон для довгострокового зростання», - зазначив гендиректор Beyond Meat Ітан Браун.

Компанія цього року планує також відкрити своє перший завод в Європі.

Читайте також: Beyond Meat розширює партнерські стосунки з McDonald’s та Yum!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також