08 квітня 2021

Знаменитий японський ТРЦ AEON MALL Kawaguchi відкривається після реконструкції

Знаменитий японський ТРЦ AEON MALL Kawaguchi відкривається після реконструкції
996

Торгово-розважальний центр AEON MALL відкривається в Кавагуті, префектурі Сайтама в Японії після масштабної реконструкції. Офіційне відкриття моллу заплановано на 28 травня 2021 року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail in Asia.

AEON MALL був відкритий в 1984 році і впродовж довгих років залишався одним з найпопулярніших моллів в префектурі, змінюючись відповідно до запитів покупців. У серпні 2018 року, на тлі цифровізації роздрібної торгівлі та зміни актуальних форматів шопінгу і розваг, торговий центр був закритий для повного оновлення.

У своєму новому вигляді торговий комплекс відкривається в концепції "зеленого парку Кавагуті" в якості універсального місця для зустрічей, з наданням високоякісних і різноманітних послуг та впровадженням цифрових сервісів. AEON MALL Kawaguchi може похвалитися найбільшим в префектурі гастрономічним простором, яке включає ресторани японської, китайської і західної кухні, а також фрешмаркет з продовольчої зоною.

У торговій галереї оновленого ТРЦ буде представлено близько 150 магазинів міжнародних і локальних брендів - одягу, взуття та аксесуарів, споживчої електроніки, товарів для дому та спорту та ін. Крім того, під дахом торгового центру відкриваються кінотеатри, атракціони нового покоління і якісні послуги в форматі one-stop. Молл буде позиціонуватися як перший "розумний магазин", в якому буде впроваджене повністю нове цифрове обладнання для створення безпрецедентно швидкого і зручного середовища для шопінгу.

Читайте також: Media Markt масово закриває магазини і скорочує персонал

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також