05 травня 2021

Zara займеться продажем косметики та засобів по догляду

Zara займеться продажем косметики та засобів по догляду
863

Іспанська Inditex Group, що володіє брендом Zara, займеться випуском косметики та засобів по догляду. У магазинах флагманського бренду фешн-гіганта з'явиться нова лінійка Zara Beauty.Рітейлер буде продавати косметику і засоби по догляду в багаторазових контейнерах, що відповідає політиці компанії в галузі сталого розвитку. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

Мова йде про спеціальні "рефіли" - еко-упаковки з можливістю повторного використання. Багаторазові контейнери для косметики дозволять скоротити вартість виробництва, а також будуть актуальними на тлі глобальної кампанії із сортування сміття. Насьогодні подібна упаковка широко використовується в парфумерії, косметиці та побутовій хімії.

На першому етапі продажі Zara Beauty стартують у Китаї, Північній Америці та низці європейських держав. Пізніше нова лінія буде представлена на інших міжнародних ринках.

Для Zara запуск нової лінії косметики може бути кроком у напрямку до зростання продажів і поліпшення основних операційних показників. У 2020 році чистий прибуток Inditex Group скоротився на 70% на тлі пандемії і обмежень. У результаті компанія змушена була запустити програму оптимізації й закрити близько 1200 магазинів.

Раніше свої проекти в сегменті косметики запустили інші фешн-бренди з числа лідерів ринку. Так, шведська H & M розвиває відділи Beauty ще з 2016 року. А Asos продає косметику в секціях Make Up із 2017 року.

Читайте також: Власник Zara повідомив про падіння чистого прибутку на 70%

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також