17 травня 2021

Покупці все активніше повертаються до торгових центрів

Покупці все активніше повертаються до торгових центрів
1139

Після заяви Центру по контролю і профілактиці захворювань США (CDC) про те, що маски і соціальне дистанціювання більше не потрібні для вакцинованих людей, відвідуваність торгових центрів у цій країні почала збільшуватися швидкими темпами. Більш того, вже висловлюються припущення, згідно з яким до середини літа трафік може повернутися до показників травня 2019 року. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Згідно з опитуванням, проведеним аналітичною компанією Sensormatic Solutions у період із середини лютого по середину березня поточного року, покупці стали більш впевненими у своїй безпеці. Так, якщо під час аналогічного опитування у квітні минулого року 29% респондентів відповіли, що дуже сильно турбуються за стан свого здоров'я, то цього року про це заявило вже тільки 13% опитаних.

Sensormatic аналізує поточний трафік, порівнюючи його з рівнем 2019 року (тобто рівнем до пандемії), що є більш достовірним порівнянням, ніж весна 2020 року, коли майже всі торгові центри США були закриті. На думку представників компанії, це дозволяє отримати «точне відображення розвитку роздрібної торгівлі».

Під час проведених досліджень було виявлено, що з кінця святкового сезону 2020 року до середини березня 2021 року відвідуваність торгових центрів була нижче на 42%, у порівнянні з тим же періодом 2019 року. Але в період із середини березня по 12 травня відвідуваність торгових центрів виявилася нижче вже тільки на 24% у порівнянні з 2019 роком.

Схожа картина спостерігається і у звітах іншої аналітичної контори - Placer.ai, яка в останньому звіті заявила, що бачить «сильну динаміку росту» трафіку в американських моллах. За даними компанії, у березні відвідуваність провідних торгових центрів країни була нижче аналогічного періоду 2019 року на 24%. У квітні це число скоротилося до 18,7% у порівнянні з квітнем 2019 року.

Згідно зі звітом Placer.ai, поліпшення відвідуваності у квітні 2021 року був найсильнішим із моменту початку пандемії і є «ще однією ознакою того, що відновлення роздрібної торгівлі вже почалося». Очікується, що темпи цього поліпшення збережуться цього місяця та протягом літа.

Слід зазначити, що трафік у торгових центрах почав скорочуватися задовго до пандемії, що викликало стурбованість у їхніх власників. Тепер же вони будуть щасливі, якщо відвідуваність зможе повернутися до показників 2019 року.

Читайте також: Кожен п'ятий споживач має намір витратити більше на кафе після локдауну

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також