02 серпня 2021

Amazon заробила на рекламі і передплаті $8 млрд

Amazon заробила на рекламі і передплаті $8 млрд
1260

Найбільший світовий рітейлер Amazon випустив звіт за другий квартал: виручка зросла на 27% і склала $113,08 млрд. У компанії пояснюють показник зростанням доходів від хмарних сервісів, підписок і реклами - підрозділ «Інше», що займається цими напрямками, збільшило виручку на 87% рік до року , до $8 млрд, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на CNBC.

При цьому зростання виручки цього року виявилося повільнішим, ніж минулого: за підсумками другого кварталу 2020 року вона зросла на 41%. За повідомленням видання, аналітики Refinitiv прогнозували, що у 2021 році компанія заробить $115,2 млрд.

Виручка хмарного сервісу Amazon Web Services (AWS) показала зростання на 37% і досягла $14,81 млрд у підсумками кварталу. Чистий прибуток Amazon склав $7,778 млрд, що на 48,4% більше, ніж минулого року. Прибуток на акцію досяг $15,12.

У компанії заявили, що очікують отримати прибуток від $2,5 млрд до $6 млрд за третій квартал. Це менше, ніж витрати минулого року на заходи безпеки від COVID-19, коли Amazon витратила $ 6,2 млрд.

Читайте також: Уряд США хоче примусово розділити Amazon як монополіста

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також