06 серпня 2021

Виробник Барбі випустив ляльку на честь розробника вакцини AstraZeneca

Виробник Барбі випустив ляльку на честь розробника вакцини AstraZeneca
1793

Компанія Mattel створила ляльку Барбі за образом професора Сари Гілберт, одного з розробників вакцини від коронавірусу Оксфордського університету та компанії AstraZeneca. Це вже шоста Барбі з серії, присвяченої жінкам зі сфери науки і технологій. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Сара Гілберт керувала розробкою вакцини проти COVID-19 в Оксфордському університеті.

«Я хочу, щоб моя лялька показувала дітям, що є такі професії, про які вони можуть не знати, наприклад, вакцинолог», - сказала вона.

У 2020 році Сара Гілберт була удостоєна Ордена Британської імперії за розробку вакцини від коронавірусу. Препарат, створений Оксфордським університетом і компанією AstraZeneca, сьогодні використовується в 170 країнах.

Останніми роками Mattel розширює лінійку Барбі. Зокрема, восени 2019 року в колекції з'явилися лялька в інвалідному кріслі та лялька зі знімним протезом. У моделей різний колір шкіри, структура волосся і статура. Також компанія випускала Барбі-фехтувальницю в хіджабі і ляльку-космонавтку.

У червні 2021 року Mattel вирішила зайнятися розвитком «екологічної свідомості» у дітей. Компанія представила нову колекцію, в якій знаменита лялька Барбі на 90% зроблена з пластику та сміття, знайденого в океані.

Читайте також: Lego почне виробництво конструктора зі сміття

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також