18 жовтня 2021

Hugo Boss оголосила про зростання квартального прибутку в шість разів

Hugo Boss оголосила про зростання квартального прибутку в шість разів
1336

Німецький виробник одягу і аксесуарів Hugo Boss AG поліпшив прогноз фінансових показників на 2021 рік на тлі зростання виручки і прибутку в третьому кварталі вище допандемійного рівня і на тлі ринкових очікувань. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

За попередніми даними, прибуток Hugo Boss до вирахування відсотків і податків у третьому кварталі склав 85 млн євро проти 15 млн євро роком раніше. У порівнянні з липнем-вереснем 2019 року показник збільшився на 3%.

Виручка компанії, скоригована з урахуванням коливання валютних курсів, підскочила на 40%, до 755 млн євро. У порівнянні з липнем-вереснем 2019 року показник виріс на 7%.

Hugo Boss скорегувала прогноз фінансових показників і тепер очікує на зростання виручки приблизно на 40% у поточному році в порівнянні з попереднім прогнозом, який передбачав зростання на 30-35%.

Котирування акцій Hugo Boss ростуть на 1,6% в ході торгів в п'ятницю. З початку поточного року капіталізація компанії збільшилася на 95,8%, до 3,6 млрд євро.

Читайте також: Hugo Boss може стати мультибрендовою платформою

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також