22 жовтня 2021

ТРЦ заповнюють порожні площі незвичайними концепціями

ТРЦ заповнюють порожні площі незвичайними концепціями
1402

Великі американські молли залучають нові формати розваг, щоб заповнити спорожнілі під час кризи торговельні площі та залучити нову аудиторію на тлі відтоку покупців до онлайн-каналів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Так, у торгово-розважальному центрі Mall of America до відкриття готується нова студія трансляцій із кіберспорту. Безмежний простір відкриється на початку 2022 року в партнерстві з Wisdom Gaming і буде розрахований виключно на проведення ігрових заходів. У складі молла також працюють великий тематичний парк і акваріум.

Багаторівневий майданчик для кіберспорту в Mall of America включатиме ігровий зал з їжею та напоями, місця для живої студійної аудиторії та роздрібний магазин із продажу супутніх товарів.

Раніше повідомлялося, що найбільший власник торгових центрів Simon Property Group інвестує 5 млн доларів у створення розважальних сервісів Allied Esports. Перший майданчик відкрився на території Mall of Georgia ще минулого року.

За експертними оцінками, відвідуваність американських моллів у серпні 2021 року на 2,5% нижче від докризової, а у вересні - вже на 6,5%. Разом з тим, у березні зниження досягало 21%.

За даними дослідження PYMNTS, із початку пандемії число покупців у класичних торгових центрах і фізичних магазинах скоротилося на 10%, а кількість клієнтів онлайн-магазинів і маркетплейсів зросла на 17%.

Багато торгових центрів по всій країні прагнуть перетворювати порожні площі на спортивні та розважальні об'єкти. Зокрема, Citadel Mall у Чарльстоні, штат Північна Кароліна, відкрив баскетбольний майданчик, а Louis Outlet Mall у Хейзелвуд, штат Міссурі, заявив про плани переобладнати частину площ на молодіжний спортивний комплекс.

Оператори торгових центрів також почали використовувати порожні площі для створення локальних розподільних центрів. Так, постачальник логістичних послуг Fillogic пропонує найбільшим торговим центрам переобладнання незайнятих площ на офіси з видачі інтернет-замовлень.

Читайте також: Канадський торговий центр показує приклад виживання в пандемію

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також