19 листопада 2021

Marks&Spencer звинуватила Brexit у масовому закритті своїх магазинів

Marks&Spencer звинуватила Brexit у масовому закритті своїх магазинів
1325

Британська торгівельна мережа Marks&Spencer заявила, що очікує масового закриття магазинів у Франції через наслідки Brexit. До кінця 2021 року буде закрито 11 франчайзингових магазинів, якими керує місцевий партнер SFH, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У M&S повідомили, що проблеми з постачаннями зробили роботу магазинів "практично неможливою", враховуючи складнощі в підтримці стандартів постачання свіжих та охолоджених продуктів харчування.

«M&S має довгу історію обслуговування клієнтів у Франції, і це рішення не було легким для нас та нашого партнера SFH», - прокоментував Пол Фрістон, керуючий директор M&S з міжнародної операційної діяльності.

Після закриття одинадцяти супермаркетів у портфелі M&S залишається дев'ять магазинів, які продовжать працювати у туристичних центрах Франції. Водночас у компанії визнають, що за нинішнього стану справ та складнощів у постачаннях проблеми з продажем свіжих та охолоджених товарів збережуться.

Проблеми з поставками не торкнуться роздрібної мережі Marks&Spencer, яка спеціалізується на торгівлі одягом та товарами для дому.

Британський рітейлер працює на ринку Франції з 1975 року. У 2001 році компанія залишила ринок, щоб зосередитись на операційній діяльності всередині Сполученого Королівства, але з 2011 року знову почала працювати у Франції.

Читайте також: Британська M&S розширює інтернет-бізнес на понад 100 ринків

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також