22 листопада 2021

CVS закриє 900 магазинів за 3 роки

CVS закриє 900 магазинів за 3 роки
1221

CVS Health, одна з найбільших у США аптечних мереж, яка налічує майже 10 тисяч точок та 1200 медичних центрів, запланувала серйозні скорочення. Протягом наступних трьох років компанія закриватиме по 300 аптек на рік, повідомляє повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Dive.

Скорочення роздрібної мережі розпочнуться навесні 2022 року після «оцінки змін у населенні, купівельних моделей та майбутніх потреб у охороні здоров'я, щоб забезпечити наявність магазинів потрібного типу у потрібних місцях».

У CVS Health також готуються до перестановок у топ-менеджменті. Одночасно буде продовжено роботу над новими форматами магазинів. Незважаючи на масові закриття, компанія розширюватиме свою діяльність як центр здоров'я та оздоровлення нації.

У планах CVS - сфокусуватися на трьох форматах - пунктах першої медичної допомоги, розширених точках надання послуг та товарів для здоров'я та традиційних аптечних пунктах.

«Наші роздрібні магазини є основою нашої стратегії й того, ким ми є як компанія. Ми, як і раніше, зосереджені на конкурентних перевагах, що забезпечуються нашою присутністю в тисячах населених пунктів по всій країні, що доповнює нашу цифрову присутність, що швидко розширюється», - прокоментував генеральний директор CVS Карен Лінч.

Експерти зазначили, що рішення компанії про закриття майже десятої частини аптек виглядає дивним. Особливо на тлі того, як Ulta, Sephora та багато косметичних брендів розширюють свою присутність, а покупки в локаціях, які в силу свого розташування обслуговує CVS, стали більш значущими під час пандемії. За останні роки CVS втратила значну частку на ринку товарів для краси та особистої гігієни, поступившись Target, Walmart, Ulta, Sephora та іншим рітейлерам.

Читайте також: Marks&Spencer звинуватила Brexit у масовому закритті своїх магазинів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також