23 листопада 2021

Adidas Terrex відкрив перший флагманський магазин у Європі

Adidas Terrex відкрив перший флагманський магазин у Європі
1104

У Мюнхені відкрився флагманський магазин від Adidas Terrex (підрозділ Adidas, що продає товари для активного відпочинку), повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

У дизайні першого європейського флагманського магазину Adidas упор зроблений на екологічність, цифровізацію та спілкування. За задумом керівництва компанії, заклад має стати популярним місцем для любителів активного відпочинку, оскільки тут планується проводити заходи, майстер-класи та лекції на відкритому повітрі.

Магазин займає площу 370 кв. м, на якій розміщений весь асортимент товарів Adidas Terrex. Дизайн магазину розроблявся за безпосередньої участі спортсменів Terrex і пропонує асортимент товарів у категоріях піших прогулянок та альпінізму, а також спорядження для бігу пересіченою місцевістю, катання на гірських велосипедах та зимових видів спорту.

Екологічний дизайн магазину створений за допомогою ресурсозберігаючих, поновлюваних та переробних матеріалів у поєднанні з цифровими інноваціями. Сама Adidas називає флагман "найекологічнішим магазином компанії на сьогоднішній день".

Читайте також: Adidas дебютує на ресейл-платформі Thredup

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також