05 жовтня 2022

Культовий магазин NikeLab 21 Mercer закриється після 14 років роботи

Культовий магазин NikeLab 21 Mercer закриється після 14 років роботи
1167

Культовий нью-йоркський взуттєвий магазин NikeLab 21 Mercer, що втілив у собі ранню культуру модних снікерсів, закриється після 14 років роботи. Місцеві агентства з посиланням на джерела на ринку пишуть, що власники прийняли непросте рішення через те, що в останні роки магазин втратив популярність. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

NikeLab 21 Mercer, що відкрився у 2008 році в Сохо, протягом багатьох років залишався одним із знакових місць для любителів модного спортивного взуття – тут проходили численні спортивні заходи та тематичні виставки. Але 2016 року неподалік відкрився флагманський ультрасучасний магазин Nike Soho, який переманив значну частину покупців, трафік почав неухильно знижуватися.

За чутками, NikeLab 21 Mercer остаточно закриється для покупців вже в січні 2023 року, коли закінчиться термін оренди приміщення. У Nike вирішили не укладати новий контракт з огляду на низьку популярність колись культового моностора. Повідомляється, що всіх співробітників магазину буде переведено в інші місця по всьому Нью-Йорку.

Читайте також: Nike намагається створити швидку доставку за прикладом Amazon

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також