05 червня 2023

Американські мережі за рік втратили $100 млрд від магазинних крадіжок

Американські мережі за рік втратили $100 млрд від магазинних крадіжок
1138

Втрати американських ритейлерів від магазинних крадіжок за підсумками 2022 року перевищили 100 млрд доларів, випливає із матеріалів дослідження Національної федерації роздрібної торгівлі США. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

"Ритейлери б'ють на сполох у зв'язку з організованими злочинами проти роздрібної торгівлі. Це завдає все більшої шкоди економіці, робочим місцям та доступності товарів", - наголошується в заяві відомства. За даними NRF, все більше збитків галузі завдають не лише звичайні магазинні злодії, а й злочинні групи, які викрадають товари для перепродажу.

Представники федерації зазначають, що ритейлери фіксують дедалі більше крадіжок як з магазинів, а й у процесі перевезення товарів зі складів у торгові точки. У цілому нині ситуація погано позначається як на ритейлерах, а й у споживачах.

За оцінками страхової компанії Travelers, у 2022 році було відзначено шестиразове зростання крадіжок до надходження товарів до магазину з використанням підроблених накладних документів.

За даними компанії K2 Integrity, більшість злочинних груп, що спеціалізуються на розкраданні товарів з метою перепродажу, були засновані в період пандемії. Майже половина крадених товарів здійснюються в інтернеті.

Роздрібна мережа Target прогнозує, що за підсумками 2023 року збитки від крадіжок перевищать 500 млн доларів. Експерти сходяться на думці, що після зниження активності шопліфтерів у 2020 році обсяг крадіжок знову зростає після скасування обмежень і на тлі зростання споживчих цін. На сьогоднішній день кількість крадіжок у магазинах вже перевищує докризовий рівень.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також