06 червня 2023

Apple представила свою першу гарнітуру змішаної реальності

Apple представила свою першу гарнітуру змішаної реальності
1188

Американська Apple на щорічній конференції для розробників Worldwide Developers Conference (WWDC) представила першу в історії бренду гарнітуру змішаної реальності Vision Pro. Трансляція велася на офіційному YouTube каналі корпорації, повідомляє TradeMaster.UA.

Пристрій презентували як «просторовий комп'ютер, що поєднує цифровий контент із фізичним світом». Гарнітура підтримує функції доповненої та віртуальної реальності, за її допомогою можна дивитися фото та відео, телефонувати за FaceTime, грати в ігри, а також працювати з контентом.

Vision Pro оснащена двома дисплеями micro-OLED з роздільною здатністю 4К. Екран гарнітури виконаний із тривимірного багатошарового скла в алюмінієвій рамці. Пристрій фіксується на голові за допомогою текстильної маски Light Seal та знімних ремінців. Функція EyeSight робить гарнітуру візуально прозорою, щоб оточуючі могли бачити очі користувача.

У Vision Pro вбудовані два чіпи - M2 і спеціально для неї розроблений R1. Дані гарнітури синхронізуються з iPhone, iPad та Mac за iCloud. Пристрій з'явиться на початку 2024 року за ціною від $3,5 тис.

Також Apple представила нові комп'ютери Mac Studio та Mac Pro. Mac Studio оснащений чіпами M2 Max або M2 Ultra. З першим компанія обіцяє зростання продуктивності у 1,5 раза, з другим – утричі.

Комп'ютери можна замовити. З 13 червня вони будуть доступні в магазинах Apple Store і в офіційних реселерів Apple. Ціна Mac Studio починається від $1999, Mac Pro - від $6999.

Крім того, на конференції WWDC 2023 Apple презентувала оновлення watchOS 10, iOS 17 для iPhone, iPadOS 17, tvOS 17, macOS.

Читайте також: Apple збільшить кількість своїх магазинів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також