25 січня 2022

Нагороди – найкраще підтвердження успішності техніки Linde

Нагороди – найкраще підтвердження успішності техніки Linde

4991

Всесвітньо відомий бренд підйомно-транспортної техніки Linde, який в Україні представляє компанія «АЛВАРК УКРАЇНА», отримав у 2021 році 7 почесних нагород, а сумарно за останні 32 роки більш ніж 80 нагород у категоріях: бренд, продукт, інновація, дизайн та комунікації! Ці видатні досягнення – є результатом постійного технологічного розвитку та втілення багатства ідей, що покращили характеристики навантажувачів Linde для ефективного розвитку бізнесу підприємств клієнтів.
Вже майже 120 років бренд Linde асоціюється з надійними технологіями, інтелектуальними рішеннями та інноваційними навантажувачами, які пропонують клієнтам вимірювану додану цінність. Саме тому навантажувачі Linde, зі своїми прогресивними технічними концепціями, високою продуктивністю, ергономічним дизайном здобули незліченну кількість нагород. Компанія «АЛВАРК УКРАЇНА», ексклюзивний імпортер Linde MH, дуже пишається цими нагородами, оскільки вони є доказом того, що наші клієнти цінують пропозицію найвищого рівня ефективності, безпеки, ергономіки та екологічності.
Linde MH – сильний бренд
Сила бренду Linde є основою сталого розвитку як для наших клієнтів і партнерів, так і для працівників. Це відображається нагородах Linde MH. Від рейтингів дизайну машин до опитувань задоволеності клієнтів – Linde є синонімом найвищої якості в усіх напрямках!

Премія Best Brand Award

2021 рік – 1-е місце у категорії «промислові машини» для електричних вилочних навантажувачів Linde X20-X35
Нагорода за найкращий бренд вважається важливим показником та еталоном в індустрії комерційних машин. Дослідники ринку в Motor Presse Stuttgart працюють із найсучаснішими методами оцінки, результати яких нотаріально засвідчуються та обробляються відповідно до всіх правил захисту даних. Це забезпечує високий рівень якості дослідження та дозволяє проводити поглиблені порівняння із конкурентами, внаслідок яких Linde MH завжди виходить переможцем.

Премія Image Ranking
2021 рік  – Linde MH найкращий бренд у категорії «автонавантажувачі, обробка вантажів та складські технології»

Журнал VerkehrsRundschau з 2002 року проводить дослідження у галузі логістики та комерційних транспортних засобів, під час яких щороку опитуються від 300 до 400 експертів і керівників у сфері транспортних перевезень та складської діяльності. Linde Material Handling з 2002 року є рекордсменом у номінації «Вилочні навантажувачі, вантажно-розвантажувальні роботи та складські технології». За словами редакції VerkehrsRundschau, «коли мова йде про вилочні навантажувачі, візки для палет, комплектувальники замовлень, тощо, жоден виробник не користується такою повагою, як Linde Material Handling».


Премія Business Superbrands
Superbrands – найбільша у світі організація з оцінки брендів, яка з 2004 року нагороджує найсильніші та найкращі бренди в Німеччині. Незалежні експерти організації Superbrands визначають на основі попередніх досліджень ринку найкращі бренди країни, які потім оцінюються незалежною комісією. 
2021 рік – Linde Material Handling стала однією з таких провідних компаній!

Linde MH – інноваційний виробник підйомно-транспортної техніки
Інновації у поєднанні з технічними знаннями та практичним досвідом – ось секрет успіху компанії Linde Material Handling. Численні нагороди за технологічні розробки демонструють внесок Linde у оптимізацію процесів наших клієнтів за допомогою інтелектуальних рішень. Компанія Linde Material Handling вже здобула нагороди за всіма напрямками, від нагород за продукцію та екологічних премій до нагород за ергономіку та безпеку.


ПРОДУКТ РОКУ від журналу MATERIALFLUSS
2021 рік – 1-е місце у категорії «промислові машини» для роботизованого річтрака Linde R–MATIC
2021 рік – 1-е місце у категорії «промислові машини – розробка ідей» для системи безпеки Linde Safety Guard

Галузевий журнал MATERIALFLUSS та видавничий дім WEKA Business Medien GmbH присуджують нагороди у 14 категоріях за визначні продукти та проекти, які надихнули клієнтів у сфері інтралогістики протягом року. Linde MH посіла перше місце із двома своїми продуктами.

Премія DEKRA
Разом із журналом WirtschaftsWoche аудиторська компанія DEKRA виділяє видатні концепції, ініціативи чи процеси у напрямах «безпека на роботі», «безпека на дорозі» та «безпека вдома». Премія фокусується на найкращих розробках у цих категоріях.

У 2021 році Linde MH отримала нагороду у категорії «Безпека на робочому місці» з інтерактивним захисним жилетом – інтелектуальним засобом захисту пішоходів на промислових об'єктах.


Премія RED DOT DESIGN AWARD

До нагород, отриманих у 2021 році, додається велика кількість накопичених нагород за дизайн: за останню декаду Linde MH виграла аж десять нагород «reddot» і дванадцять «iF Product Design». 
Премія Red Dot Design Award вручається за визначний дизайн з 1955 року і вважається однією з найпрестижніших дизайнерських премій у світі. Щороку журі присуджує призи за найбільш привабливі, функціональні та інноваційні продукти із широкого спектру галузей промисловості. Linde MH співпрацює з бюро Porsche Design у сфері промислового дизайну та регулярно отримує нагороди за навантажувачі у категорії «Дизайн продукту».
Довідка

«АЛВАРК УКРАЇНА» є ексклюзивним імпортером Linde MH в Україні, Грузії та Вірменії та постачає повний спектр обладнання Linde для обробки вантажів: вилочні навантажувачі вантажопідйомністю від 1 до 18 тон, тягачі, складську техніку (електровізки, електроштабелери, річтраки, комплектувальники замовлень, вузькопрохідні штабелери), роботизовану техніку, системи управління парком техніки, системи безпеки та допомоги оператору навантажувача.
Компанія пропонує нові та вживані навантажувачі Linde з гарантією та перевіреною історією, а також фінансові рішення для придбання техніки, лізинг, оренду навантажувачів. 
«АЛВАРК УКРАЇНА» здійснює обслуговування техніки Linde по всій території України, пропонує оригінальні запчастини та витратні матеріали.
Ми підбираємо ефективні рішення для виробничих підприємств та логістичних комплексів, морських портів та аеропортів, терміналів та складів з урахуванням потреб та задач замовника.
Офіси компанії розташовані у Києві та Одесі, сервісна мережа представлена по всій території України. Більше інформації про послуги «АЛВАРК УКРАЇНА» на сайті: https://alwark.com.ua

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*