07 вересня 2021

Competera співпрацює з Suntown Ukraine, щоб сприяти цифровізації магазинів

Competera співпрацює з Suntown Ukraine, щоб сприяти цифровізації магазинів

4078

Провідні роздрібні продавці використовують різні рішення на шляху до оптимізації ціноутворення, підвищення своєї економіки і цифровізації магазинів. Завдяки електронним цінникам на полицях від Pricer вони забезпечують алгоритми динамічного ціноутворення, мають можливості встановлювати різні сценарії в залежності від завдань на певному етапі і гарантовано мати повний контроль над цінами.

Ми, як і Ваша компанія, надаємо на старті клієнту варіанти використання обладнання в рамках пілотного проекту, в ході якого порівнюються, як можливості конкуруючих технологій, так і перевіряються маркетингові гіпотези і завдання з використанням електронних поличних етикеток.

 

Як Ви розумієте, людський фактор потрібно враховувати, а по можливості повністю виключати, так як, несвоєчасна (або взагалі відсутність заміни) паперових цінників при тесті динамічного ціноутворення від Комп'ютера не тільки істотно спотворить результат, але і не дозволить отримати результати заявлених показників.

 

Рішення вибрати Pricer для Вас або більшості світових брендів засноване на потребі клієнтів у швидкому, надійному та масштабованому вирішенні з надійним партнером, який може запропонувати кращий сервіс і рішення, яке гарантує повний контроль над процесом зміни цін.

 

Спільно з Вами ми дозволяємо клієнтам зосередитися на передових інноваціях, і гарантованому бажаному результаті та надаємо їм безперебійне обслуговування.

 

Саме тому, необхідність в точності і узгодженості цін має велике значення для провідних рітейлерів.

 

Рітейлери в Україні, які впровадили динамічне ціноутворення кілька років тому і жадають випереджати конкурентів, будуть змушені повністю оцифрувати управління магазином за допомогою рішень на основі електронних цінників.

Компанія Сантаун Україна - провідна компанія на українському ринку в сегменті гравців, що реалізують проекти з використанням систем ESL, які обслуговують швидко зростаючий ринок розумної роздрібної торгівлі з використанням цифрових рішень Pricer для магазинів.

 

За допомогою електронних етикеток на полицях та інших передових технологій Сантаун Україна гарантує своїм клієнтам унікальні рішення, які підвищують продуктивність і підтверджують лояльність клієнтів.

 

Про Pricer AB - провідна глобальна технологічна компанія, яка обслуговує швидко зростаючий ринок інтелектуальної роздрібної торгівлі за допомогою цифрових рішень для магазинів, які підвищують як продуктивність магазину, так і якість покупок. Краща в галузі платформа Pricer забезпечує переваги 30-річного досвіду розгортання і є швидкою, надійною, яка підключається і масштабується. Компанія Pricer була заснована в Швеції в 1991 році і котирується на Стокгольмській фондовій біржі Nasdaq. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.pricer.com

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Світовий досвід >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*