23 грудня 2021

Swarovski відкриває свій перший флагманський магазин в Азії

Swarovski відкриває свій перший флагманський магазин в Азії
1792

Концептуальний моностор австрійського бренду розташований у шанхайському торговому центрі Central Plaza, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Swarovski оголосила про відкриття свого першого флагманського магазину в Азії. Новий магазин є логічним продовженням попередньо започаткованої кампанії з відкриття 27 поп-ап магазинів у концепції Instant Wonder по всьому світу.

«Тепер гості можуть не тільки вивчити продукти Swarovski, але також повністю занурюватися в наш світ, нашу айдентику та досвід глибокого розуміння відчуття радості та інновацій, з яких створюється кожен наш продукт. Це сенсорна подорож , і ми пишаємося тим, що розширюємо наші кордони на Шанхайському ринку» - зазначив Микель Молон, генеральний директор Swarovski.

Відкриття флагманського магазину в Шанхаї також відноситься до святкування 50-річчя відносин між Австрією та Китаєм. Відзначено, що відкриття нового флагмана Swarovski посилить дружні та ділові відносини з Китаєм.

Новий магазин у Central Plaza - спроба перенести клієнтів бренду до інтерактивного світу Swarovski. Концепція базується на інтерпретації стилістичних кодів, кольорів і спадщини бренд. Шанхайський флагман - це свого роду простір майбутнього, який втілює всесвіт Wonderlab.

«Я неймовірно радий представити цей прекрасний простір, натхненний динамічним ландшафтом Китаю та його народу. Це найбільший і найамбітніший магазин, який ми створили, сантиметр для сантиметра продуманий і втілений у житті - він приголомшливий і зв'язаний з усім іншим, що ми раніше робили», - сказав креативний директор бренду Джованні Енгельберт.

Торговий простір флагмана включає в себе кілька концептуальних зон, включаючи кімнату з обертовим центральним дисплеєм, Кімнату  мрії, в якій можна приміряти прикраси, Імаджинаріум, Галерею цікавості та кімнату Диспетчера.

Читайте також: Нова концепція магазину Aldi сфокусована на свіжості

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також