16 серпня 2018

Розвиток галузі візуальної індустрії допомагає магазинам бути помітними та привабливими

Розвиток галузі візуальної індустрії допомагає магазинам бути помітними та привабливими

6951

Чисельні дослідження довели – людина краще запам’ятовує те, що вона бачить. Так, 50% розумових ресурсів бере участь в аналізі побаченої інформації. Недарма, графіки, таблиці та картинки сприймаються набагато простіше. Тому, використання якісного візуального оформлення – це дієвий інструмент. 

Успішними та яскравими  роботами  підприємства «ВАРГО ІН» за останні кілька місяців, стали роботи з зовнішнього та внутрішнього оформлення супермаркетів «Ельдорадо» в містах Бориспіль, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ірпінь та  Чернігів.  Всі об`єкти принципово різні.  Адже в Ірпіні – це одноповерховий магазин з довгим 47-метровим композитним фризом, трьома світловими вивісками на ньому,  динамічно мигаючими стрілками, що приваблюють увагу перехожих.  У Чернігові  -  це дахова конструкція  з 2-метровими світловими літерами. В Тернополі та Івано-Франківську – це габаритні світлові вивіски на фасадах торгівельних центрів. Самі світлові елементи виконані з якісних європейських матеріалів, що позитивно впливає на їх термін експлуатації,  все освітлення  виконано світлодіодними  модулями виробників Elf та Rishang, які за багато років підтвердили високу якість та надійність.

Підприємство «ВАРГО ІН» обслуговує за довготривалими контрактами такі мережі, як «Ельдорадо», «Велмарт», «Велика кишеня», протягом 6-ти років оформляли 226 магазинів «Фокстрот» по всій території України… Так обслуговуючи клієнтів тривалий період здається все вже відпрацьовано до дрібниць, але ж кожен об` єкт по своєму унікальний, бо десь – це скляна вітрина, яка не розрахована на монтаж вивіски на неї, а десь це м`яка покрівля даху, а на неї необхідно встановити 5-тонну дахову конструкцію. Виготовлення вивісок та брендування інтер`єрів магазинів – це  дуже цікавий та унікальний бізнес, в ньому абсолютно відсутня рутина і у ефективно поєднується креатив  та вміла робота з різноманітними матеріалами, такими як метал, композит, акрили, пластики, скло, дерево і навіть скандинавський мох.


На сьогодні продовжуються роботи над внутрішнім оформлення магазину в Тернополі, де виготовляється сотні псевдооб`ємних елементів, декоруються зони кас, кредитів , хайтехнік підвісними світловими конструкціями, фрезеруються композитні вивіски для вхідних  зон, готується  брендування рекламно-інформаційних систем магнітним вінілом, тощо.


Процес виробництва типовий і працівники на виробництві  це вже давно виконують, як то кажуть «з закритими очима»,  а в цій справі надзвичайно важливий досвід.  Адже  ні для кого не секрет, що саме виготовленню вивісок в Україні не навчає жоден навчальний заклад  і для якісного виконання таких робіт необхідні професійні вміння та  чималий досвід.  На сьогодні в рамках шкіл, які проводить  Українська асоціація  візуальної індустрії, наші спеціалісти мають можливість навчатися, практикувати та вдосконалювати свої навики на sign-school, які проводяться на виробництвах членів УАВІ. Так у 2018 році наші макетники та майстри з поклейки плівки мали змогу відточити свої вміння на школі з професійної поклейки автомобілів; раніше - зварювальники дізнавалися як зварювати нержавіючу трубу з чорним металом. Школи УАВІ – це майже єдина можливість, вузькопрофільним спеціалістам з нашої сфери діяльності, обмінятися досвідом та потренуватися пліч-о-пліч, допомагаючи один одному. Окрім цього наше підприємство, разом із колегами з Асоціації, постійно відвідує закордонні виставки та обмінюється досвідом з провідними виробниками з Європи. Аналізуючи закордонний досвід колег бачимо вектори розвитку нашої галузі в Україні.

Я пишаюся тим, що моя компанія є почесним членом УАВІ і разом з колегами ми працюємо над розвитком нашої галузі та віримо у процвітання економіки нашої країни!

Читайте также: Устойчивое развитие продаж. Рецепты от лидера рынка, компании "Экософт"

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Рекомендації >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*