04 грудня 2023

Логістика майбутнього: новий рівень інновацій для компаній

Логістика майбутнього: новий рівень інновацій для компаній

2021

23-24 листопада пройшла виставка-форум: «День логіста: рішення в ланцюгах постачання». Це наймасштабніший тематичний захід, присвячений сьогоденню і майбутньому ринку поставок. У ньому взяли участь ключові гравці логістичної галузі. А це говорить про те, що цікавих новинок, ідей, розробок представлено було багато. Окрему увагу привернула розробка компанії ItUa.

Компанія мрії: як за допомогою інновацій прокачати свій бізнес

Будь-який логістичний бізнес створюється для людей і для прибутку. Немає клієнтів ― немає прибутків. А немає прибутків, то з команди йдуть провідні фахівці. Тож треба зробити все, щоб компанія розвивалася та приносила гроші собі, і допомагала заробляти клієнтам.

Як це зробити зараз? Вивести автоматизацію бізнес-процесів на новий рівень. Андрій Смаль та команда ItUa презентували на виставці інноваційний продукт, який вирішує питання автоматизації логістичних компаній. За 18 років роботи ItUa створила чимало рішень для автоматизації виробничих процесів. Компанія є одним з новаторів на ринку і з кожним роком підіймає все вище планку досконалості своїх систем.  

Завдяки інноваційній розробці ItUa логістична компанія вирішує кілька питань:

1. Аналізує логістичні маршрути та обирає найоптимальніший.

2. Оптимізує взаємодію з клієнтами та скорочує час на вирішення виробничих питань.

3. Відслідковує активність водіїв та раціоналізує їх робочий час.

4. Отримує аналітичні звіти, які дають змогу швидко приймати важливі рішення.

5. Економить виробничі та матеріальні ресурси як свої, так і своїх клієнтів.

Перевага інноваційного рішення в тому ― що воно було створено спеціально для компаній у сфері логістики. 

Що вирізняє цей продукт:

1. У його створенні брали участь спеціалісти галузі, тож в систему закладені всі необхідні бізнес-процеси. Її робили з урахуванням особливостей ринку.

2. Аналітика доступна майже в 1 клік. Система отримує дані й аналізує їх.

3. Система інтегрована з GPS-навігаторами у машинах. Що дозволяє отримувати реальний звіт по поїздках.

4. Інтерфейс простий і досконалий. Він пройшов апробацію і був створений з урахуванням побажань менеджерів та інших фахівців.

5. У межах однієї системи легко автоматизувати процеси декількох відділів, у тому числі юридичного, фінансового та відділу продаж.

Серед основних переваг необхідно виділити такі:

1. Не прив’язана до ліцензії. Не треба сплачувати за продовження користування.

2. Працювати може необмежена кількість користувачів. На відміну від ПО, де за кожну людину треба доплачувати.

3. Можна інтегрувати сторонні програми. Все, щоб полегшити і покращити роботу фахівців компанії.

4. Є можливість масштабування. Тобто з розвитком компанії до системи можна додати нові функції, які допоможуть автоматизувати нові бізнес-процеси.

5. Сучасний супровід, завдяки якому просто вирішити будь-які питання швидко та якісно, у тому числі розширення функціоналу. 

6. Багатофункціональність, яка дає можливість здійснення керування та супервайзерство за важливими процесами.

Логістичну галузь можна порівняти з кровоносними судинами, по яких курсують необхідні речовини для життя та діяльності організму. Тож автоматизація дозволяє 24/7 здійснювати нагляд за тим, як це відбувається, уникати закупорок та інших перешкод.

ТОП-4 міфи про автоматизацію логістичних компаній

Автоматизація бізнес-процесів ― це конкурентна перевага перед іншими. Але отримати її іноді не дозволяє брак інформації та міфи про автоматичні системи.

МІФ № 1. Універсальна система ― найкращий варіант. Це не так. Бо саме програма, створена під нішу / компанію, дає змогу вирішувати максимальну кількість питань, які є специфічними саме для цієї галузі. Це як купити костюм у масмаркеті або пошити на замовлення. Коли вдягаєш ― одразу відчуваєш різницю.

МІФ № 2. Достатньо автоматизувати відділ продаж. Так, якщо хочете, щоб інші відділи потонули в безлічі операційних задач, які можна було вирішити за допомогою автоматизованої системи.

МІФ № 3. Індивідуальні системи дуже дорогі. Коробкові рішення не лише не вирішують багато задач, а й з часом взагалі стають неактуальними. Тож компанії, які йдуть таким шляхом, витрачають на системи набагато більше, ніж ті, які встановлюють софт саме для свого бізнесу.

МІФ № 4. Це складно і займає багато часу. Щоб інтегрувати систему у ваш бізнес, достатньо декількох годин, а щоб навчитися працювати з нею ― ще менше.

Інноваційний продукт від  команди ItUa допомагає вивести логістичну компанію на новий рівень, відбудуватися від конкурентів та побудувати надійні бізнес-стосунки з партнерами. Бо саме завдяки цій системі можна підвищити рівень клієнтоорієнтованості та надання послуг, зекономити час на вирішення багатьох питань та тримати під контролем важливі процеси. А головне: це допоможе підвищити працездатність співробітників, а отже ― і суму прибутків. 

ItUa 

Контакти:

м. Київ, вул. Євгена Сверстюка 2А

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*