22 червня 2020

Domestos отримав лабораторне підтвердження ефективності проти коронавірусу

Domestos отримав лабораторне підтвердження ефективності проти коронавірусу
1264

Бренд Domestos, найбільший бренд побутової хімії в портфелі продукції Unilever, підтвердив свою ефективність проти нового штаму SARS-COV-2, що викликає Коронавірусну інфекцію COVID-19, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Усвідомлюючи важливість дотримання заходів щодо забезпечення чистоти, гігієни і знезараженню приміщень в період поступового зняття режиму самоізоляції, Domestos в числі перших брендів категорії товарів побутової хімії зробив зусилля для отримання офіційного незалежного підтвердження подібних властивостей.

Дослідження, проведене в лабораторії компанії Microbac Laboratories, Inc. (США), згідно з попередніми результатами, підтвердило високу ефективність гелів Domestos проти штаму SARS-COV-2 при обробці поверхонь як в нерозведеному стані, так і в концентраціях, рекомендованих ВООЗ (0,5% гіпохлориту натрію).

Нагадаємо, що у березні-квітні 2020 Domestos, за узгодженням з обласними державними адміністраціями, передав більше 5000 літрів універсального дезінфікуючого засобу на основі гіпохлориту натрію в опорні інфекційні лікарні по всій Україні для протидії розповсюдження та поширення вірусних інфекцій. А нещодавно долучився до ініціативи МОН України із забезпечення 1625 пунктів проведення ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ необхідними засобами захисту, відправивши понад 28 000 літрів дезінфікуючого засобу для обробки приміщень та поверхонь по всій Україні для того, щоб зробити іспити безпечними.

Читайте також: «Всесвіт вишиванки»: как WOG и Trembita PR сводили украинцев в Музей Ивана Гончара онлайн

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги: covid-19

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також