15 січня 2021

PepsiCo планує досягти нульового рівня забруднення до 2040 року

PepsiCo планує досягти нульового рівня забруднення до 2040 року
687

Компанія PepsiCo, як один з найбільших виробників продуктів харчування, має великий вуглецевий слід - у 2019 році вона генерувала 57 млн тонн викидів. До 2040 року корпорація має намір досягти нульового рівня забруднення, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Fast Company.

Згідно з Паризькою угодою про клімат, нульового показника потрібно досягти до 2050 року, однак PepsiCo вирішила прискоритися.

До 2030 року компанія планує на 75% скоротити викиди під своїм безпосереднім контролем (офіси, заводи, поставки), а також скоротити викиди у своїх ланцюгах поставок на 40%. У процесі PepsiCo перейде на використання поновлюваних джерел енергії - вона вже зробила це в США, до кінця 2021 року корпорація планує охопити 15 країн з 200, де вона представлена.

«Ми маємо вжити агресивних заходів по всьому виробничому ланцюжку», - говорить Джим Ендрю, директор зі сталого розвитку PepsiCo. Він сподівається, що до 2040 року з'явиться технічна можливість скоротити вуглецевий слід настільки, щоб всі викиди можна було компенсувати за рахунок регенеративного сільського господарства.

Читайте також: PepsiCo исключит первичный пластик из бутылок для напитков на девяти рынках ЕС к 2022 году

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також