22 лютого 2021

Клієнти Amazon зможуть голосувати за запуск у серійне виробництво нових гаджетів

Клієнти Amazon зможуть голосувати за запуск у серійне виробництво нових гаджетів
1345

Amazon запускає новий проект "Build It" для своєї програми Day 1 Edition. Проект передбачає, що новий пристрій буде виготовлений лише тоді, коли буде достатній інтерес до нього з боку покупців. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Amazon запустила програму Day 1 Editions у 2019 році. Ініціатива спрямована на продаж нових обмежених версій бета-продуктів для клієнтів та отримання фактичних відгуків. Таким чином, наприклад, були випущені Echo Frames, розумні окуляри з голосовою технологією Alexa.

Зараз Amazon додає новий план до програми під назвою «Build It», що дозволить клієнтам ще більше впливати на появу на ринку нових гаджетів. Amazon регулярно представлятиме нові концепції. Попередньо замовляючи, клієнти можуть «проголосувати» за обраний ними пристрій. Веб-гігант вироблятиме пристрій лише після того, як достатньо клієнтів підпишуться на цю концепцію протягом 30 днів. Ті, хто попередньо замовляє, також можуть отримати пристрій за спеціальною ціною. Якщо ціль попереднього замовлення не буде досягнута, пристрій не буде виготовлено, і Amazon не стягуватимете плату з клієнта.

Із вчорашнього дня клієнти вже мали змогу підписатись на три концепції, усі з яких сумісні з Alexa. Перший пристрій - це розумний принтер для заміток, альтернатива відомим нотаткам Post-it. Пристрій використовує технологію "голосового друку" та термодрук, тому чорнило та тонер не потрібні. Клієнти також можуть замовити розумні годинник із зозулею та ваги, що вказує на харчову цінність продуктів. Amazon обіцяє, що точно вироблятиме принаймні один із трьох продуктів.

Читайте також: Акціонери Amazon підтримують створення профспілок

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також