25 лютого 2021

Greencore представляє нову стратегію сталого розвитку

Greencore представляє нову стратегію сталого розвитку
1183

Greencore, британський виробник напівфабрикатів, оприлюднив нову стратегію сталого розвитку, яка включає цілий ряд зобов'язань у різних сферах пошуку постачальників, виробництва та взаємодії з громадами, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Компанія пообіцяла зробити всю упаковку групи перероблюваною або багаторазовою до 2025 року, зменшити харчові відходи на 50% до 2030 року та досягти нульових чистових викидів до 2040 року.

Стратегія також включає розробку сковорідки для сендвічів, що переробляється повністю, яка має вийти на ринок у 2021 році; ланцюг поставок, що не забезпечує вирубування лісів, до 2025 року та стійке постачання всієї сировини до 2030 року.

Компанія також планує передавати всі надлишки продукції місцевим громадам та розподілити розробку продуктів порівну між білками тваринного походження та багатими рослинами альтернативами до 2030 року.

Протягом останніх років Greencore досягла значного прогресу в галузі стійкості.

Починаючи з 2018 року, компанія знизила споживання енергії на 10%, споживання води на 9%, а загальний обсяг чистого викиду вуглецю на 39%.

Тількиу 2020 році виробник подарував понад 1,5 мільйона страв людям, які потребують допомоги.

Патрік Ковені, головний виконавчий директор Greencore, сказав: "У Greencore ми захоплені тим, щоб відігравати свою роль у створенні більш справедливої та стійкої системи харчування для наступних поколінь.

Ми хочемо забезпечити, щоб наші дії та продукти мали реальну зміну в поліпшенні життя людей - чи то шляхом надання смачної, корисної, доступної їжі, вигідної роботи або соціального розвитку. Обіцянки, які ми дали, відображають наші довгострокові амбіції щодо сталості, а також нашу впевненість, що ми можемо їх реалізувати».

Читайте також: Dino Polska активізуватиме інвестиції в екологічні ініціативи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також