07 травня 2021

ІКЕА відкриє в Парижі магазин нового формату

ІКЕА відкриє в Парижі магазин нового формату
1450

У рамках розвитку паризької мережі ІКЕА відкриває перший у своєму роді магазин, який спеціалізуватиметься виключно на декоративних товарах, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Для відкриття нового магазину французьким підрозділом компанії Ingka було придбано будівлю, вартістю 130 мільйонів євро, розташоване за адресою вулиця Ріволі 144. Колись у ньому розташовувалася торгова точка Forever 21. Зараз там ведуться реставраційні роботи, а відкриття заплановане на 23 червня.

Магазин IKEA Décoration буде займати одразу три поверхи і матиме загальну площу 2900 квадратних метрів. Заявлено, що в ньому буде представлено біля 1900 найменувань товарів - функціональних і недорогих, покликаних, як заявляють самі представники ІКЕА, допомогти покупцям «перетворити інтер'єр свого будинку з найменшими витратами». Там можна буде придбати різні серветки, світильники, подушки, аксесуари, прикраси, найрізноманітніші коробки тощо. За бажанням всі ці товари можна буде замовити онлайн, з можливістю самовивозу з одного з 400 пунктів видачі компанії в Парижі.

Відвідувачі отримають доступ до цифрових панелей, які дозволять ознайомитися з іншою продукцією бренду і, за бажанням, одразу ж замовити її з наступною доставкою. По всьому магазину буде проходити так звана «Зелена нитка», за якою можна буде отримати інформацію про товари, виготовлених із застосуванням новітніх «зелених» технологій з перероблених матеріалів. А використовуючи мобільний додаток ІКЕА, покупці зможуть заощадити час на оформленні покупок.

Повідомляється, що відкриття IKEA Décoration створить 105 нових робочих місць. При цьому компанія все ще перебуває в активному пошуку співробітників, зумівши заповнити тільки 88 з відкритих вакансій. Що ж стосується потенційної відвідуваності нового магазину, то в компанії впевнені, що тільки за перший рік його відвідають понад 1,5 мільйона чоловік.

IKEA Décoration буде першим у своєму роді магазином шведської компанії, що спеціалізуються виключно на декорі і аксесуарах. Очікується, що в майбутньому подібні торгівельні точки відкриватимуться і в інших містах в усьому світі.

Читайте також: IKEA очолила топ-500 найкращих європейських транскордонних веб-магазинів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також