11 червня 2021

Ara Group створить новий зонтичний бренд Salamander & friends

Ara Group створить новий зонтичний бренд Salamander & friends
1349

Німецька Ara Group оголосила про створення нового зонтичного бренду Salamander & friends, який об'єднає роздрібні мережі її дочірніх компаній - Salamander Germany, Schuhhaus Klauser і Salamander International. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

У рамках реорганізації роздрібного бізнесу компанії, на посаду керуючого директора Salamander Germany й одного з найбільших взуттєвих рітейлерів Німеччини Klauser призначений Томас Кресс, який замінив Генріха Трауде.

Томас Кресс коментує: «Salamander має бути завжди спрямована на клієнта і повинна бути омніканальною. Завдяки об'єднанню каналів у вертикальну структуру, доступ до кінцевих споживачів і унікальні відносини компанії з ними стануть вирішальним фактором успіху в майбутньому».

Німецький бренд взуття та аксесуарів Salamander повністю належить Ara Group з 2016 року. Роздрібна мережа Salamander налічує 250 магазинів у Німеччині та за її межами, у сусідніх країнах - Австрії, Угорщини, Чехії, Польщі, Словаччини, Франції. У компанії працює близько 2100 осіб, із них 1350 осіб - у Німеччині.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також