16 червня 2021

GroupM: глобальний рекламний ринок виросте на 19% до кінця року

GroupM: глобальний рекламний ринок виросте на 19% до кінця року
1216

За прогнозом GroupM, глобальний рекламний ринок виросте на 19%. Компанія переглянула колишній прогноз і підвищила очікувані цифри. Аналітики пов'язали показники з особливостями ринку при пандемії: екосистеми додатків розширилися, кількість малих підприємств зросла, а транскордонні медіаринки за участю виробників посилили свій вплив, повідомляє TradeMaster.UA.

Власники телемереж інвестують у контент стрімінгових сервісів. Аналітики помітили швидке зростання Connected TV + за рахунок того, що традиційні форми телереклами дешевшають, тому експерти прогнозують загальне збільшення її обсягів. До 2026 року виручка від Connected TV + може піднятися до $ 31 млрд в усьому світі.

Дохід від реклами очікується на 15% вище, ніж у 2019 році. За оцінками GroupM, у 2020-му зниження склало 3,5%. Також група передбачає збереження темпів зростання в майбутньому.

Політичну рекламу в США група порахувала окремо: вартість може перевищити $ 1 трлн у 2026 році. У 2020 році вона оцінювалася в $ 641 млрд, а в 2016 - $ 522 млрд.

Виросла і концентрація всередині всієї галузі: у 2020 році 25 медіакомпаній-лідерів отримували 67% від загальної виручки від реклами. На цю ж групу компаній в 2016 році припадало 42%.

У Великобританії, Бразилії, Китаї та Індії зростання склало 20%. Очікується, що ринки Канади, Австралії і США також будуть зростати.

GroupM прогнозує чисте зростання на 26% для всіх digital-носіїв, тоді як в грудні прогноз становив 15%. Для телереклами прогноз збільшення продажів підвищився з 7,8% до 9,3%.

В аудіо рекламі також очікується підвищення: аналітики припускають зростання на 18% замість 8,7% грудневого прогнозу. Незважаючи на нові показники, GroupM також вважає, що індустрія не повернеться до рівня 2019 року.

Зростання зовнішньої реклами може скласти 19%, хоча воно не таке швидке, як очікувалося.

Читайте також: Спонсори дистанціюються від Олімпіади в Токіо через непопулярність змагань

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також