30 липня 2021

KFC повідомила про рекордні продажі після скасування обмежень

KFC повідомила про рекордні продажі після скасування обмежень
2019

Американська корпорація Yum! Brands, що управляє мережами швидкого харчування KFC, Taco Bell і Pizza Hut, представила операційні та фінансові результати за перше півріччя 2021 року. Чистий прибуток компанії виріс у 2,5 рази і склав 717 млн доларів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Зростання виручки Yum! Brands склало 26%, до 3,1 млрд доларів. У другому кварталі чистий прибуток зріс в 1,9 рази, до 391 млн доларів, а виручка - на 34%, до 1,6 млрд. Показники виявилися вищими за прогнози - аналітики передбачали продажі на рівні 1,48 млрд. Порівняльні продажі, без урахування нових відкриттів, виросли на 23%. Позитивний звіт привів до зростання акцій компанії на 4%.

Відзначається, що рекордні продажі в KFC були викликані значним пом'якшенням в США обмежень на роботу підприємств громадського харчування. У порівнянні з першим півріччям 2020 року продажі в KFC виросли на 35%, у Taco Bell - на 24%, а в Pizza Hut - на 10%. На сьогоднішній день під управлінням Yum! Brands знаходиться більше 50 тисяч ресторанів з розташуванням у 150 країнах світу.

За звітний період компанія запустила новий курячий сендвіч і піцу детройтском стилі, а також низку страв із використанням рослинного м'яса Beyond Meat. Крім того, Yum! Brands уклала кілька угод із поглинання технологічних компаній, включаючи Tictuk Tech. Продажі цифрових продуктів компанії виросли на 35% і склали понад 5 млрд доларів. З початку року Yum! Brands відкрила більше 600 ресторанів, у тому числі в Китаї й Індії та підвищила довгостроковий прогноз по зростанню мережі з 4 до 5 відсотків.

Читайте також: KFC найме більше 20 тисяч співробітників, щоб впоратися з напливом відвідувачів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також