05 серпня 2021

L'Oréal повертається до допандемічних темпів зростання

L
1285

Косметичний гігант L'Oréal зумів збільшити свою частку ринку в усіх підрозділах і у всіх регіонах в першій половині 2021 року. У зв'язку з цим компанія висловила велику впевненість в майбутньому, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

За перші шість місяців поточного року продажі L'Oréal склали 15,2 млрд євро, що на 16,2% більше, ніж за аналогічний період роком раніше. Негативний вплив надав валютний ефект: при постійному обмінному курсі продажі зросли на 21,8%. Особливо успішним став другий квартал - зростання склало 33,5% (у порівнянних цінах) в порівнянні з минулим роком. Це також на 8,4% вище, ніж у 2019 році.

L'Oréal збільшила частку ринку в усіх сегментах і у всіх географічних регіонах.

«Ці добрі показники відображають актуальність і здоровий баланс нашої багатогранної моделі з точки зору географічної присутності, брендів і категорій», - заявив Ніколя Иеронимус (Nicolas Hieronimus), генеральний директор L'Oréal.

Найбільше зростання показали професійні продукти (+ 32,6%), чому сприяв ринок, який поступово відновлюється після кризи Covid-19. Компанія L'Oréal заявила, що їй допомогли три основні тенденції в цьому секторі: діджиталізація салонів, зростання числа позаштатних стилістів і бурхливий розвиток електронної комерції. Догляд за волоссям залишається категорією зростання номер один, а самим домінуючим брендом є Kérastase.

Підрозділ споживчих товарів закінчив перше півріччя зі звітним зростанням в 1,9%, в основному завдяки сильному другого кварталу. На електронну комерцію тепер доводиться більше п'ятої частини обороту підрозділу.

Операційний прибуток виріс більш ніж на чверть і склав 2,99 млрд євро. Чистий прибуток склав 2,36 млрд євро.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости за рубежем

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також