20 вересня 2021

Ferrero представила нову переробну упаковку

Ferrero представила нову переробну упаковку
1237

У 2019 Група Ferrero оголосила про своє зобов'язання до 2025 року перейти на упаковку, на 100% придатну для повторного використання, переробки або компостування, а тепер представила свою розробку - нову екоупаковку для цукерок Ferrero Rocher. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

З вересня 2021 року Ferrero Rocher буде поетапно вводити на глобальний ринок нову переробну упаковку і почне з найбільш продаваних компактних коробок для 16 і 30 цукерок.

Нова упаковка Ferrero Rocher буде виготовлена з поліпропілену (PP), що повсюдно спростить її переробку. Це нововведення також дозволить скоротити використання пластика і мінімізувати можливі перешкоди для компанії на навколишнє середовище. Так, кількість пластику в нових коробках для 16 цукерок скорочено на 40%, а для 30 цукерок - на 38%.

Завдяки новому екодизайну упаковок для цукерок Ferrero Rocher вже в перший рік, з моменту їхнього впровадження у вересні 2021 року, компанія скоротить використання пластику на 2000 тонн на глобальному рівні.

А в цілому, за попередніми оцінками, після впровадження цього проекту для всього асортименту Ferrero Rocher скорочення пластика в упаковці становитиме 10 000 тонн щорічно.

Для винаходу нової упаковки науково-дослідницька команда Ferrero у співпраці з провідним експертом за матеріалами Milliken протестувала 29 різних пластикових смол.

Результатом став новий екодизайн коробки, який дозволить поступово скорочувати використання пластика і таким чином зменшувати вплив на навколишнє середовище (у рамках поставлених цілей з клімату Групи 2030).

Нова упаковка гарантує збереження всіх найвищих споживчих характеристик цукерок Ferrero Rocher і при цьому зберігає свою прозорість, таку звичну для споживачів. Виробництво нової упаковки для 16 і 30 цукерок дозволить скоротити викиди вуглекислого газу щонайменше на 30%.

Крім того, при переробці цієї упаковки прогнозується скорочення вуглецевого сліду на 70% у порівнянні з класичною.

Читайте також: Ferrero представила звіт про сталий розвиток

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також