09 вересня 2021

Amazon впроваджує власну технологію безкасового обслуговування в мережі Whole Foods

Amazon впроваджує власну технологію безкасового обслуговування в мережі Whole Foods
1425

Нова технологія з'явиться в двох магазинах Whole Foods, відкриття яких заплановане на 2022 рік. Один з магазинів буде розташований у районі Гловер Парк у Вашингтоні, округ Колумбія, а інший - в Шерман Оукс, штат Каліфорнія. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

На вході до магазинів покупців зустрічатиме співробітник відділу продажів, після чого вони зможуть вибрати, чи хочуть вони здійснювати покупки за допомогою технології Just Walk Out або скористатися касою самообслуговування.

Покупці, що не бажають стояти в черзі до каси, зможуть оплатити покупку трьома способами: відсканувати QR-код у додатку Whole Foods Market або Amazon, провести долонею по Amazon One або скористатися кредитною чи дебетовою карткою, прив'язаною до акаунту Amazon.

«З моменту заснування Whole Foods Market понад 40 років тому ми зосередилися на пошуку нових способів здивувати та порадувати наших покупців і поліпшити досвід покупок. Завдяки впровадженню функції Just Walk Out Shopping у двох нових магазинах Whole Foods Market, наші покупці зможуть отримувати виняткове обслуговування від наших співробітників і економити час, минаючи чергу до каси », - зазначив Джон Маки, співзасновник і генеральний директор Whole Foods Market .

Amazon впроваджує свою технологію безкасового обслуговування в усе більшій кількості магазинів, у тому числі в декількох продуктових магазинах Fresh і в магазинах швидкого обслуговування Go. Вона також продає цю технологію стороннім роздрібним компаніям.

Запуск технології в магазинах Fresh і Whole Foods дозволяє Amazon випередити стартапи, які розробили аналогічні системи, але не зуміли скористатися цим досвідом у великих магазинах через технічні складнощі.

Amazon привнесла інші високотехнологічні зміни в Whole Foods з тих пір, як придбала цю продуктову мережу у 2017 році за більш ніж 13 мільярдів доларів. У квітні Amazon запустила вдасну систему оплати за допомогою сканування долоні в магазині Whole Foods в Сіетлі й з тих пір поширила цю технологію на інші магазини.

Читайте також: Amazon патентує систему динамічного сортування посилок

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також