22 вересня 2021

Pernod Ricard купує один із найбільших онлайн-магазинів алкоголю

Pernod Ricard купує один із найбільших онлайн-магазинів алкоголю
1215

Компанія Pernod Ricard повідомила про придбання провідного світового роздрібного продавця віскі і міцних спиртних напоїв The Whisky Exchange, пише TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

З моменту свого створення Сухіндером і Раджбіром Сінгхом у 1999 році, The Whisky Exchange, розташований у Великобританії, став одним з найбільших і найбільш успішних інтернет-магазинів із продажу напоїв, каталог якого налічує близько 10 000 найменувань.

The Whisky Exchange була піонером у багатьох інноваційних послугах і стала по-справжньому багатоканальним гравцем, розширивши свою діяльність до поставок на ринок і у фізичні магазини у Великобританії.

Компанія також активно займається приватними продажами й онлайн-аукціонами рідкісних спиртних напоїв - двома видами діяльності, в яких The Whisky Exchange також буде розвивати інноваційну синергію з Pernod Ricard.

Дане придбання відповідає стратегії Pernod Ricard, орієнтованої на споживача і спрямованої на задоволення нових потреб і очікувань споживачів в умовах активного зростання електронної комерції і високого попиту на преміалізацію. Pernod Ricard буде використовувати синергію між досвідом The Whisky Exchange і своїми власними платформами, такими як Drinks & Co і Bodeboca.

Коментуючи угоду генеральний директор Pernod Ricard Александр Рікар підкреслив, що онлайн-торгівля буде ключовим каналом у довгостроковій стратегії компанії.

Whisky Exchange продовжить свою діяльність у колишньому складі і з колишньою структурою, а Сухіндер і Раджбір Сінгх будуть управляти бізнесом в якості спільних керуючих директорів. Завершення операції залежить від звичайних умов.

Pernod Ricard - друга компанія у світі по виробництву вин і міцних спиртних напоїв з консолідованим обсягом продажів 8 824 млн євро в 21 фінансовому році.

Читайте також: Pernod Ricard відзначає рекордні продажі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також