Ринки Food
-
ТМ
Зустрічай Світанок з Мрією – новий український бренд соків та нектарів від «Галіція-Трейд» з інноваційним форматом галереї сучасного діджитал-мистецтва
- 13 січня 2023
Споживчі тренди сьогодення сприяють розвитку українського продукту. Українці стають більш раціональними у споживанні, збільшуючи попит на товари вітчизняного виробництва. При здійсненні покупки 54% опитаних споживачів звертають особливу увагу на бренд в контексті країни походження (Згідно результатів дослідження компанії Gradus Research). Істотні зміни й перебудова категорії «Соки та нектари», в тому числі ротація звичних брендів на імпортні з невиправдано високим цінником, стали поштовхом до розширення портфелю брендів ТОВ «Галіція-Трейд».детальніше -
Аналіз розвитку ВТМ У 2021–2022 роках
- 10 січня 2023
Протягом останніх років разом із ростом частки сучасних форматів (дискаунтерів, супермаркетів, гіпермаркетів, C&C) та лояльності до сучасних торгових мереж на українському ринку спостерігався поступовий ріст власних торгових марок (ВТМ) і 2022 рік не став винятком.детальніше -
ТМ
Український сир презентували в Лондоні
- 26 грудня 2022
В Лондоні відбулася закрита дегустація сирів переможців найбільшого в світі сирного конкурсу World Cheese Awards 2022 для представників британських медіавидань та ритейлу, — повідомляє пресслужба ProCheese від Ardis Group.детальніше -
ТМ
Батон «Багет» – хліб зі смаком свята
- 15 грудня 2022
За понад 30 років незалежності, у нашій країні вже сформувались власні сучасні традиції зимових святкувань з обов’язковими ритуалами та частуваннями. Поряд з мандаринами та ігристим, традиційним атрибутом святкового зимового столу стали різноманітні канапки, основою для яких незмінно слугує батон багет.детальніше -
ТМ
Українські сировари пройшли курс у міжнародного сирного експерта
- 09 грудня 2022
У листопаді було завершено безкоштовний навчальний курс для українських сироварів «Теорія професійного сироваріння» від ProCheese Академії та Пола Томаса — технічного директора Британської Academy of Cheese — освітньої організації, яка просуває професійні знання про сироваріння та кар'єру у сирній сфері. Такий курс було проведено в Україні вперше.детальніше -
ТМ
За лаштунками World Cheese Awards: Україна вперше нанесена на сирну карту світу. Підсумки пресконференції
- 22 листопада 2022
16.11 в Києві відбулася пресконференція на тему «За лаштунками World Cheese Awards: Україна вперше нанесена на сирну карту світу». Організатори — Ardis Group та спільнота ProCheese.детальніше -
ТМ
Дивовижний смак: враження міжнародних експертів про український сир на WCA 2022
- 11 листопада 2022
Ексклюзивна дегустація для суддів. Джерело: Guld of Fine Food. Фотограф: Simon Regan Сири українських виробників зібрали безліч позитивних відгуків та сотні емоцій від представників міжнародних компаній та експертів світового рівня. Враженнями з події ділиться Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards.детальніше -
Крафтовий батон з українським характером від ТМ «Рум’янець»
- 09 листопада 2022
В Україні поступово змінюється культура споживання хліба. Тенденцією останніх років є значний попит на крафт. Споживач все частіше шукає на полицях рустикальний хліб із печі, виготовлений за особливим домашнім рецептом і, обов’язково, з рум’яною, хрумкою скоринкою. Існує помилкове твердження, що крафтовий продукт може бути виготовлений лиш в маленькій пекарні. Насправді, сучасне обладнання дозволяє створювати унікальні високорецептурні продукти й у промислових масштабах. На прикладі свого батона «На черені», ТМ «Рум’янець» демонструє як традиційний промисловий продукт може отримати справжній крафтовий формат.детальніше -
ТМ
Сирний фронт: галузь під час війни
- 01 листопада 2022
Війна в Україні, що за прогнозами експертів мала тривати кілька тижнів, продовжується вже 249 днів. Незламні ЗСУ продовжують захищати свою Батьківщину від агресора, а цивільні — бути корисними та наближати перемогу кожен на своєму фронті. Суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, засновниця ProCheese Aсademy, сирна експертка спільноти ProCheese Оксана Чернова, ділиться актуальним станом української сирної галузі під час війни.детальніше