Ринки Food
-
Заказ норвежской рыбы в Egersund Seafood в Киеве – это удобно и современно
- 29 червня 2021
Каждая хозяйка уверена в огромной пользе рыбы и морепродуктов – это верно на все 100%. Однако поспешим заметить, что выбору даров моря следует относиться невероятно серьезно, так как от их качества зависит Ваше здоровье и вкусовые ощущения.детальніше -
Сырокопченые колбасы: деликатес в деталях
- 08 червня 2021
Сырокопченая колбаса относится к категории элитных. Этот деликатес невозможно спутать ни с каким другим, ведь у него очень характерный вкус и внешний вид.детальніше -
ТМ
Вино в банках – новий тренд!
- 04 червня 2021
Любителі вина, насолоджуйтеся! Тепер улюблений напій можна придбати в жерстяній банці. Нова тара Тициано 330 мл створена для тих, хто любить вино та подорожі. Її дуже зручно відкривати, наприклад, в поїзді або в парку.детальніше -
ТМ
Що дають пивоварні власні поля?
- 01 червня 2021
Що дає сучасній пивоварні самостійне вирощування сировини? Пивоварня Уманьпиво дала відповідь на ці питання.детальніше -
ТМ
Доставка продукту з ферми до кінцевого споживача: переваги та виклики співпраці із зовнішніми виконавцями
- 31 травня 2021
«Холодний ланцюжок» або «холодна логістика» – ці терміни навряд чи зрозумілі широкому загалу. Однак від закладених у них процесів залежить якість свіжих ягід, овочів і фруктів, безпечність молочної та м’ясної продукції на столах споживачів, а також прибутки агровиробників.детальніше -
ТМ
Спільна переробка для малих фермерів: як це може відбуватися
- 26 травня 2021
Продаж вирощених овочів чи фруктів перекупникам просто з поля або саду – ситуація, досить типова для малих українських агровиробників.детальніше -
Відкриття інноваційного заводу MOVA brewing co. – новий етап розвитку культури крафтового пива в Україні
- 26 квітня 2021
Частка крафтового пива на ринку України дуже мізерна й на сьогодні не перевищує 3%, так як культура споживання крафту в нашій країні почала розвиватися не так давно. Але з кожним роком кількість шанувальників пива, звареного за авторськими рецептами, зростає. Змінюється і сама культура споживання хмільного напою – стає більше дегустацій, beer-фестивалів, з'являються нові формати барів, пабів і ресторанів, а також нові проєкти, націлені на розвиток цієї сфери в Україні. Одним із таких проєктів, який активно розвиває культуру споживання пива і творить історію українського крафту, є пивоварня MOVA brewing сo., створена Борисом Гільдіним і Богданом Точкою. І з січня 2021 року почався її новий етап розвитку з відкриттям власного інноваційного заводу.детальніше -
ТМ
Приправи та спеції ТМ «Dr.Igel» - наша стратегія «WIN-WIN»
- 11 лютого 2021
Компанія ТОВ «Ігєль Україна» - національний виробник фасованих приправ та спецій під ТМ «Dr.Igel». Стратегія нашого розвитку – win-win! Хоча якщо бути на 100% точними, то влучніше буде говорити про стратегія win-win- win-win … І ось чому!детальніше -
ТМ
Файний 2020 рік
- 22 січня 2021
Про 2020 рік можна сказати різне: як і хороше, так і погане. Прожили його всі теж по-різному: деякі — у повній тиші та самоізоляції, а інші — інтерактивно й весело. Звичайно, його не назвеш вдалим роком, але якщо напружити пам’ять, та знайдуться і гарні моменти. Ось, що згадали ми.детальніше

















