Ринки Food
-
ТМ
PrivateLabel-2021: Нові вектори в розвитку ВТМ - український і зарубіжний досвід
- 10 серпня 2021
8 вересня 2021 року в Києві пройде Конференція «PrivateLabel-2021: Нові вектори в розвитку СТМ - український та зарубіжний досвід» - це XIII Міжнародна щорічна практична зустріч, яка дозволяє відділам ВТМ роздрібних мереж і компаній-постачальників почати та/або продовжити співпрацю, визначити стратегії й тактики ефективного розвитку бізнесу. Ініціатором і організатором події виступає B2B Медіа-Група TradeMasterGroup.детальніше -
ТМ
Розвиватися разом із компанією «Еконія»
- 28 липня 2021
«Еконія» - це сучасна комерційно-виробнича компанія, яка понад 25 років успішно займається виробництвом питної води і дитячого харчування.детальніше -
ТМ
“Уманьпиво” на шляху до екологічного виробництва
- 26 липня 2021
Компанія “Уманьпиво” підтримала концепцію eco-friendly виробництва і в липні розпочала впровадження проєкту з будівництва сонячної електростанції на дахах виробничих приміщень пивоварні.детальніше -
Заказ норвежской рыбы в Egersund Seafood в Киеве – это удобно и современно
- 29 червня 2021
Каждая хозяйка уверена в огромной пользе рыбы и морепродуктов – это верно на все 100%. Однако поспешим заметить, что выбору даров моря следует относиться невероятно серьезно, так как от их качества зависит Ваше здоровье и вкусовые ощущения.детальніше -
Сырокопченые колбасы: деликатес в деталях
- 08 червня 2021
Сырокопченая колбаса относится к категории элитных. Этот деликатес невозможно спутать ни с каким другим, ведь у него очень характерный вкус и внешний вид.детальніше -
ТМ
Вино в банках – новий тренд!
- 04 червня 2021
Любителі вина, насолоджуйтеся! Тепер улюблений напій можна придбати в жерстяній банці. Нова тара Тициано 330 мл створена для тих, хто любить вино та подорожі. Її дуже зручно відкривати, наприклад, в поїзді або в парку.детальніше -
ТМ
Що дають пивоварні власні поля?
- 01 червня 2021
Що дає сучасній пивоварні самостійне вирощування сировини? Пивоварня Уманьпиво дала відповідь на ці питання.детальніше -
ТМ
Доставка продукту з ферми до кінцевого споживача: переваги та виклики співпраці із зовнішніми виконавцями
- 31 травня 2021
«Холодний ланцюжок» або «холодна логістика» – ці терміни навряд чи зрозумілі широкому загалу. Однак від закладених у них процесів залежить якість свіжих ягід, овочів і фруктів, безпечність молочної та м’ясної продукції на столах споживачів, а також прибутки агровиробників.детальніше -
ТМ
Спільна переробка для малих фермерів: як це може відбуватися
- 26 травня 2021
Продаж вирощених овочів чи фруктів перекупникам просто з поля або саду – ситуація, досить типова для малих українських агровиробників.детальніше