Інновації у виробництві
-
ТМ
Система сортировки Put to light и Pick by light для склада и производства
- 29 липня 2021
Для европейских стран любая автоматизация производственных процессов давно не новинка. За рубежом предприниматели охотно инвестируют средства в современное оборудование, которое делает их независимыми от человеческого фактора, а еще увеличивает эффективность работы в несколько раз. Украина берет пример, здесь подобная тенденция тоже растет. В частности, популярность набирают полуавтоматизированные стеллажи для склада. Визуальная сортировка кажется легкой, однако она слишком изнурительная и не всегда точная. PTL — это современное решение, которое помогает автоматизировать сортировку и отбор заказов.детальніше -
ТМ
Контрбалансний навантажувач, що задовольнить будь-які вимоги клієнта
- 23 липня 2021
Нові електронавантажувачі від Linde Material Handling досягли рівня ефективності навантажувачів із ДВЗ.детальніше -
ТМ
Що дають пивоварні власні поля?
- 01 червня 2021
Що дає сучасній пивоварні самостійне вирощування сировини? Пивоварня Уманьпиво дала відповідь на ці питання.детальніше -
ТМ
Спільна переробка для малих фермерів: як це може відбуватися
- 26 травня 2021
Продаж вирощених овочів чи фруктів перекупникам просто з поля або саду – ситуація, досить типова для малих українських агровиробників.детальніше -
ТМ
Нішеві ягоди: яке обладнання для переробки вам потрібне і скільки на цьому можна
- 29 квітня 2021
Нинішній тренд на здоровий спосіб життя суттєво збільшує попит на менш поширені, однак більш маржинальні ягоди – лохину, ожину, ягоди годжі. Як перетворити попит на прибутки, і яке обладнання для цього потрібне?детальніше -
ТМ
Использование одноразовой бумажной посуды лучше для экологии, чем обычной многоразовой. Новое исследование
- 27 квітня 2021
Новое исследование от Европейской ассоциации бумажной упаковки (EPPA), утверждает, что одноразовая бумажная упаковка для еды и напитков, используемая в европейских ресторанах быстрого питания, более экологична, чем привычная многоразовая посуда. Такие выводы стали возможны на основе исследования жизненного цикла упаковки и посуды, потребленных ресурсов в ресторанах. Оценка жизненного цикла (LCA life cycle analysis) была проведена «Ramboll», независимым датским консультантом Европейской комиссии, и сертифицирована TÜV (Организация по техническому надзору).детальніше -
ТМ
В2В реалії експансії українського ринку обладнання для зберігання та презентації харчових продуктів або якість та сервіс понад усе!
- 11 березня 2021
ТОВ «Юка-Інвест» це провідний та передусім інноваційний виробник обладнання бренду JUKA, який з 2006 року активно виводить на ринок України та закордону, моделі для презентабельної та якісної реалізації продуктів харчування з головним акцентом - зберігання їх якостей і поживних цінностей. Холодильні й морозильні скрині, шафи, бонети, вітрини для гастрономії та кондитерки, а з 2021 року ще й нові моделі гірок (регалів), тощо… для задоволення будь-яких амбіцій мережевого та локального бізнесу…. Здавалося б, чи є потреба у залученні партнерів, коли і ритейл і виробники в рівних співвідношеннях зацікавленні в прямих контрактах та потребують якісного професійного обладнання?!детальніше -
ТМ
Выбираем термоконтейнер вместе с Normak.com.ua
- 05 лютого 2021
● Что важно знать о термоконтейнерах? ● В чём главные преимущества вспененного полипропилена? ● Как долго поддерживается температура содержимого в термобоксах? ● Чем обеспечивается безопасная транспортировка термоконтейнеров? Специалисты компании «Нормак» ответят на вопросы и помогут выбрать правильно.детальніше -
ТМ
Вакуумные пакеты для пищевых продуктов
- 29 січня 2021
Вакуумные пакеты – это современный способ упаковки продукции, который получил широкое распространение во всем мире, включая Украину.детальніше