інтервю від виробника, інтервю від ТОП-керівника з маркетингу, інтервю від маркетолога, ТОП інтервю від виробника, інтервю від мережі магазинів, інтервю від виробника продуктових товарів

Статті

  • 9 вересня 2022 року відбудеться конференція Food&NonFoodMaster-2022: Restart в співпраці ритейлерів та постачальників в воєнний та післявоєнний час

    9 вересня 2022 року відбудеться конференція Food&NonFoodMaster-2022: Restart в співпраці ритейлерів та постачальників в воєнний та післявоєнний час

    • 21 липня 2022
    В Києві відбудеться XIII Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2022, яка збере разом понад 300 топ менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній-постачальників. Організатор заходу
    детальніше
  • ТМ
    Ранозагоювальні інгредієнти

    Ранозагоювальні інгредієнти

    • 18 липня 2022
    Сьогодні поговоримо про актуальну як ніколи (нажаль з відомих всім причин) тему ранозагоювальних інгредієнтів.
    детальніше
  • ТМ
    Повне відновлення поставок та напружений графік розвитку мережі JYSK в Україні заради перемоги

    Повне відновлення поставок та напружений графік розвитку мережі JYSK в Україні заради перемоги

    • 13 липня 2022
    Із початку повномасштабної війни магазини JYSK в Україні припинили діяльність, але швидко відновили роботу й постачання усіх товарів, не лише тих, що входять до критичного імпорту. Звичайно, у компанії є відхилення від стратегічних планів на 2022 рік, але й надалі мережа працює над оновленням уже існуючих магазинів, відкриттям нових та відновленням зруйнованих. Про особливості роботи ритейлера в умовах війни і План відновлення на 2023 фінансовий рік редакції розповів Country Manager JYSK в Україні Євген Іваниця.
    детальніше
  • ТМ
    ANT-Logistics: як знизити витрати та підвищити контроль над транспортом

    ANT-Logistics: як знизити витрати та підвищити контроль над транспортом

    • 12 липня 2022
    Економічність і контроль у логістиці – дві взаємозв’язані та важливі для багатьох компаній цілі. Зараз, в умовах дефіциту та підвищення цін на паливо, а також загальної нестабільності логістичної галузі, ці питання стали ще гострішими.
    детальніше
  • ТМ
    Війна та зміни купівельної поведінки

    Війна та зміни купівельної поведінки

    • 11 липня 2022
    Війна завдала потужного удару по національному ритейлу – деякі бізнеси зупинились, попит знизився, величезна кількість складів і логістичні ланцюги були знищені, про ведення бізнесу в зоні бойових дій взагалі не могло бути й мови, міграція населення і персоналу, неможливість виконання контрактів, накопичення дебіторської заборгованості окремими мережами тощо. Зрозуміло, що різні канали продажів зазнали впливу, але хтось швидше зміг адаптуватись, оперативно реагуючи на зміну поведінки своїх споживачів.
    детальніше
  • ТМ
    Квадратні метри для бізнесу: попит відновлюється, а кількість пропозицій на ринку зростає

    Квадратні метри для бізнесу: попит відновлюється, а кількість пропозицій на ринку зростає

    • 07 липня 2022
    Ринок оренди комерційної нерухомості оживає. У порівнянні з березнем, кількість вільних приміщень зросла в усіх регіонах. Водночас збільшується активність орендарів, адже середня кількість відгуків на одне оголошення наближається до довоєнного рівня. Про те, як змінювалася динаміка на ринку комерційної оренди та яких квадратних метрів найбільше потребує бізнес — в аналітиці OLX Нерухомість.
    детальніше
  •  Робота під час війни: більше вакансій для будівельників та висока активність пошукачів

    Робота під час війни: більше вакансій для будівельників та висока активність пошукачів

    • 01 липня 2022
    За більш ніж чотири місяці війни мільйони українців втратили роботу через вимушений переїзд або зупинку роботи підприємств. Водночас ринок праці продовжує відновлюватися. Наприклад, на OLX Робота в червні кількість вакансій на повний робочий день у сфері будівництва тільки в Києві зросла в 3 рази у порівнянні з березнем. При цьому роботодавці готові не лише наймати співробітників, а й платити їм вищу заробітну плату. Про особливості працевлаштування у воєнний період та пропозиції на ринку праці — у аналітиці OLX Робота.
    детальніше
  • ТМ
    Огляд автомобільних і контейнерних перевезень під час війни

    Огляд автомобільних і контейнерних перевезень під час війни

    • 01 липня 2022
    Війна, яку розпочала росія, змінила не лише життя кожного українця, а й вплинула на весь бізнес. Налагоджені ланцюги поставок перестали працювати. Закриті порти, відсутність авіасполучення, постійні ризики із автодоставкою, з одного боку, та брак персоналу (через мобілізацію і міграцію), фізичні втрати, проблеми з паливом, з іншого, – і це далеко не все, що спонукало компанії з налагодженою логістикою переорієнтовуватись за лічені дні. Волонтерам та усім, хто активно долучився до гуманітарного фронту, щоб допомогти Україні, взагалі потрібно було налагоджувати логістичні процеси вперше. Але логістика навіть в умовах війни працює і є критично важливою. Ситуацію на логістичному ринку коментує Олександр Павлюкевич, власник компанії ONYX TRADE.
    детальніше
  • ТМ
    Перевезення промислового обладнання

    Перевезення промислового обладнання

    • 30 червня 2022
    Перевезення негабаритних вантажів, до яких відноситься і промислове обладнання, передбачає транспортування вантажу, що перевищує максимальні норми, має значну вагу, обсяг, а часто і зміщений центр ваги. Усе це ускладнює перевезення, тому для транспортування таких вантажів необхідно звертатися до професійних логістів, які пройшли спеціальну підготовку, знають усі тонкощі й значний досвід роботи.
    детальніше