інтервю від виробника, інтервю від ТОП-керівника з маркетингу, інтервю від маркетолога, ТОП інтервю від виробника, інтервю від мережі магазинів, інтервю від виробника продуктових товарів

Статті

  • ТМ
    Логістичні тренди 2022 року: мода чи необхідність?

    Логістичні тренди 2022 року: мода чи необхідність?

    • 08 лютого 2022
    Цифровізація логістичного бізнесу стала не лише модним трендом, а й крайньою необхідністю, щоб залишитися на ринку. На щастя, автомобільні перевезення нарешті пішли у зріст. Що у 2022 році чекає на транспортно-логістичну галузь, розповідає директор БН-Груп Тарас Ногаль.
    детальніше
  • Як вивільнити кошти на розвиток бізнесу за допомогою оренди

    Як вивільнити кошти на розвиток бізнесу за допомогою оренди

    • 02 лютого 2022
    Оренда комерційного транспорту – новий ринок послуг в Україні, і в той же час перспективний. І це зрозуміло – доставка вантажів є обов’язковою складовою будь-якого бізнесу, який пов'язаний з виробництвом та реалізацією готового продукту.
    детальніше
  • Как выбрать онлайн-школу: топ 5 критериев

    Как выбрать онлайн-школу: топ 5 критериев

    • 01 лютого 2022
    Пандемия ускорила переход бизнеса в онлайн. В результате активизировался интерес к дистанционному формату работы. Отдельные профессии позволили быстро перейти в интернет. Многим специалистам приходится искать стезю к самореализации и заработку. Если приходится стартовать с нуля, важно пройти обучение — вырос интерес к онлайн-школам.
    детальніше
  • Категорійний менеджмент і Quant. Як швидко отримати інформацію та зробити прорив в управлінні категоріями, планограмами, планами магазинів на основі швидкої аналітики?

    Категорійний менеджмент і Quant. Як швидко отримати інформацію та зробити прорив в управлінні категоріями, планограмами, планами магазинів на основі швидкої аналітики?

    • 01 лютого 2022
    Сьогодні роздрібна торгівля характеризується найвищим рівнем проінформованості споживачів та ритейлерів. Ніколи раніше клієнти не могли легше порівнювати товар із конкурентними пропозиціями і ніколи ще не було такого великого вибору. З іншого боку, роздрібні торговці ніколи раніше не мали такої детальної інформації про своїх клієнтів, їх звички та уподобання. Але кількість даних буде продовжувати зростати, а також важливість ефективного їх використання. Управління категоріями спрямоване на те, щоб надати клієнтам запитуваний товар своєчасно і в потрібному місці. Саме для цього товари групуються за категоріями залежно від того, як вони використовуються, споживаються або купуються.
    детальніше
  • ТМ
    Как сеть магазинов электроники ЖЖУК улучшила показатели эффективности управления запасами в условиях непредсказуемого спроса

    Как сеть магазинов электроники ЖЖУК улучшила показатели эффективности управления запасами в условиях непредсказуемого спроса

    • 31 січня 2022
    “Пока я не видел другой системы управления запасами, которая подходила бы для редкого спроса, лучше, чем Forecast NOW! Главная ценность программы для нас - это вероятностное прогнозирование.” - Владимир Бондарев, руководитель отдела управления товарными запасами розничной сети ЖУК
    детальніше
  • ТМ
    Уманьпиво – перша в Україні пивоварня, яка варить пиво на сонячній енергії

    Уманьпиво – перша в Україні пивоварня, яка варить пиво на сонячній енергії

    • 27 січня 2022
    У 1878 році був закладений фундамент однієї з перших в Україні пивоварень, яка варить пиво відповідно до німецького закону про чистоту пива, згідно з яким у технології виробництва пива можна використовувати лише 3 компоненти – солод, хміль і воду. Під час Другої світової війни завод був практично повністю зруйнований, але, починаючи з 1950 року, почалася його відбудова, реконструкція і модернізація, що триває й не зупиняється на сьогодні. На заводі виробляють пиво, сидр, квас, лимонад. За добу завод може виробляти до ста тисяч пляшок продукції, що відповідає європейським стандартам якості та експортується в такі Країни, як Китай, Ізраїль, США, Німеччину та інші. Але головною новиною року стала побудова найбільшої сонячної електростанції для підприємства «Уманьпиво». Яким був для компанії 2021 рік, що спонукало до такого кроку, як тривала реалізація проєкту та унікальним досвідом пивоваріння на сонячній енергії ділиться з редакцією СЕО «Уманьпиво» Ігор Кисіль.
    детальніше
  • ТМ
    Ефективність використання термінового та планового поповнення

    Ефективність використання термінового та планового поповнення

    • 27 січня 2022
    Продуктивність кожної ланки впливає на весь ланцюг логістики загалом. Як ефективно використовувати планове й термінове поповнення, щоб забезпечити високий KPI процесів збирання, пакування, відвантаження та підвищити рівень сервісу складу? Про це поговоримо у статті.
    детальніше
  • ТМ
    Як бути ближче до кінцевого споживача?  Лідери продажів серед торгових автоматів у Європі

    Як бути ближче до кінцевого споживача? Лідери продажів серед торгових автоматів у Європі

    • 26 січня 2022
    У минулому місяці в статті про вендинг «Універсальні торгові автомати й сучасний інструмент для будь-якого бізнесу», ми розповіли про найбільш незвичні та оригінальні торгові автомати, а також більш детально познайомились із серією універсальних торгових автоматів QUBE, що найбільш актуальні для національного ринку. Сьогодні хочемо презентувати читачам дві моделі ТОП продажів на європейському ринку, а також розповісти про додаткові можливості, які не варто втрачати, для усіх виробників, постачальників товарів чи роздрібних мереж, що розвивають власні торгові марки.
    детальніше
  • ТМ
    Нагороди – найкраще підтвердження успішності техніки Linde

    Нагороди – найкраще підтвердження успішності техніки Linde

    • 25 січня 2022
    Всесвітньо відомий бренд підйомно-транспортної техніки Linde, який в Україні представляє компанія «АЛВАРК УКРАЇНА», отримав у 2021 році 7 почесних нагород, а сумарно за останні 32 роки більш ніж 80 нагород у категоріях - бренд, продукт, інновація, дизайн та комунікації! Ці видатні досягнення – є результатом постійного технологічного розвитку та втілення багатства ідей, що покращили характеристики навантажувачів Linde для ефективного розвитку бізнесу підприємств клієнтів.
    детальніше